Integratieve Kinderpraktijk Bunnik

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stationsweg 43 , 3981 AB Bunnik, Utrecht
Utrechtse Heuvelrug

E-mail

Over Integratieve Kinderpraktijk Bunnik

Praktijk voor onderzoek en begeleiding bij gedrags- en leerproblematiek voor kinderen van 3 t/m 18 jaar. Advisering aan ouders rondom opvoedingsvragen (individueel of in de vorm van een oudertraining).
Advisering aan scholen rondom leren en gedrag.
Veel voorkomende vragen waarop wij in kunnen gaan zijn; het vergroten van zelfvertrouwen, het aanleren van sociale vaardigheden (individueel of in groepsverband), het verwerken van trauma's (o.a. via EMDR), angsten, omgaan met boosheid, lichamelijke klachten zonder aanwijsbare medische oorzaak, dyslexie en dyscalculie.
Aan ouders bieden we een mediation traject bij echtscheidingsvragen.
Via verwijzing van de huisarts kan er onderzoek gedaan worden naar stoornissen als ADHD, autisme, ODD, angststoornissen.
In onze praktijk werken wij samen met een kinder-fysiotherapeut, een remedial teacher, een massage-therapeut en een psychotherapeut gericht op volwassenen.

Openingstijden

Ma, Wo
-
Di, Do - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/IntegratieveKinderPraktijkBunnik/

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Bunnik Utrecht

Is Integratieve Kinderpraktijk Bunnik in Stationsweg 43, Bunnik Utrecht 3981 AB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Bunnik Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bunnik Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bunnik Utrecht, 3981 AB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3751723]