All I want for Christmas is…. een BlackBerry smartphone

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  18-12-2008
Trefwoorden: Blackberry

All I want for Christmas is…. een BlackBerry smartphone
Stijlvolle smartphones zorgen voor evenwicht tussen zakelijk- en privéleven
For Christmas, be bold
De BlackBerry® Bold™ smartphone is van binnen en buiten vervaardigd van hoogwaardige materialen. Dit geeft de smartphone zijn pure elegante uitstraling. Gebruikers profiteren met de intuïtieve BlackBerry® smartphone van een zeer brede functionaliteit en maximale prestaties. Dit is de eerste BlackBerry-smartphone die tri-band HSDPA-netwerken in de hele wereld ondersteunt. Daarnaast is de smartphone voorzien van geïntegreerde GPS- en WiFi-functionaliteit en een groot aantal multimediamogelijkheden. Een fonkelend zwart uiterlijk, satijnchromen rand, stijlvolle achterkant in lederlook en een prachtig beeldscherm maken van de BlackBerry Bold een symbool voor succes. Deze oogstrelende looks in combinatie met de uitgebalanceerde gebruikersinterface en het nieuw ontwikkelde full-QWERTY-toetsenbord maken deze smartphone tot een ware must-have.

Take Christmas by storm
De BlackBerry® Storm™ smartphone is een perfecte keuze voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers die op zoek zijn naar een state-of-the-art multimedia toestel voor op kantoor of onderweg. Deze stijlvolle smartphone biedt uitzonderlijke prestaties, een meest sprankelend scherp scherm en rijke functionaliteiten zoals 3G (HSDPA) netwerkondersteuning, GPS, web pages, geavanceerde multimediamogelijkheden, een eerste klas telefoon, 3.2 megapixel camera en messaging mogelijkheden. Deze functionaliteiten zijn ontworpen om de gebruikers een snelle en krachtige mobiele ervaring te bieden.
Het revolutionaire SurePress™ touch-screen, dat lichtjes ingedrukt wordt wanneer het scherm aangeraakt wordt, heeft de touch interface zeer sterk verbeterd voor zowel het typen als het navigeren. Het virtuele keyboard van de BlackBerry Storm reageert als een fysiek keyboard zodat typen nauwkeurig en gemakkelijk kan. De interface ondersteunt ook single-touch, multi-touch en bewegingen om intuïtief en efficient te navigeren. De BlackBerry Storm kan zowel in ‘portrait’ als in ‘landscape’ gebruikt worden dankzij de ingebouwde oriëntatie sensor (accelerometer). Wanneer de smartphone gedraaid wordt tot ‘landscape’, krijgt de gebruiker automatisch een volledig QWERTY keyboard.
En zorg voor de beste manier om te bellen tijdens Kerstmis
De BlackBerry® Pearl™ 8110 is een van de meest compacte smartphones ter wereld. Toch biedt het apparaat alle functionaliteit die gebruikers verwachten van een BlackBerry-smartphone.
Gebruikers profiteren met de BlackBerry Pearl 8110 van een 2.0 megapixel camera met geïntegreerde zoom en flitser. Daarnaast kunnen ze met de mediaspeler hun favoriete muziek beluisteren en videoclips bekijken. Naast ondersteuning voor e-mail (inclusief attachments), tekst- en instant messaging, een organiser, web- en andere mobiele applicaties biedt de BlackBerry Pearl 8110 ook uitgebreide software voor multimediabeheer en een geheugenkaartslot voor uitbreidbare geheugencapaciteit. Dit alles in een slank en elegant ontwerp. Dankzij de eenvoudig te gebruiken trackball en intuïtieve interface is de smartphone uiterst eenvoudig te bedienen. Het scherm met een hoge resolutie en geïntegreerde lichtgevoeligheidstechnologie zorgt ervoor dat het lezen van berichten, bekijken van attachments en video’s, en internetten een plezierige ervaring is. Kortom: de BlackBerry Pearl 8110 is de ideale smartphone voor zakelijk en privégebruik.
###
Voor meer informatie over BlackBerry Pearl, BlackBerry Bold en BlackBerry Storm: www.blackberry.com.
LVT Benelux PR
Paul Maris / Lianne Van Dijk
+31 (0)306565070
[email protected]

Julie Paillard
Senior Public Relations Manager, France & Benelux Research In Motion France SAS
BlackBerry: + 33 6 62 11 38 43
22, Place des Vosges
92400 Courbevoie
www.blackberry.com

Trefwoorden: Blackberry

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share