bizzApps benoemt Albert-Jan Luikinga tot Managing Director

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  04-08-2008
Trefwoorden: Albert-jan Luikinga, Bizzapps, Cordys,

bizzApps benoemt Albert-Jan Luikinga tot Managing Director

Putten, 4 augustus 2008 – bizzApps heeft Albert-Jan Luikinga (45) benoemd tot Managing Director. Luikinga is in zijn functie verantwoordelijk voor de wereldwijde activiteiten van bizzApps. bizzApps, een 100% dochteronderneming van Cordys, richt zich op best-in-class Service-Oriented Business Applications voor industriële ondernemingen. Deze zelfstandige oplossingen zijn volledig op Cordys-technologie gebaseerd.

Luikinga heeft 25 jaar werkervaring in de ICT en is werkzaam geweest voor grotere en kleinere bedrijven in Nederland en de VS. Als Vice-President Business Development van SAIC, een van ’s werelds grootste consultancybedrijven, was hij wereldwijd verantwoordelijk voor de olie- en gasindustrie en heeft hij zeer grote en strategische projecten begeleid.
Verder heeft hij diverse commerciële functies bekleed bij Syllogic, Oracle, Silicon Graphics en Tandem/Compaq.

“Met de komst van Albert-Jan Luikinga ben ik ervan overtuigd dat het bizzApps-team het huidige succes kan uitbouwen en een leidende marktpositie kan verwerven”, zegt Wim Heijting, President en COO van Cordys. “bizzApps heeft point solutions gebaseerd op het Cordys-platform, die een volledig geïntegreerde oplossing bieden voor de discrete en de procesindustrie. Die oplossingen hebben zich al bewezen bij diverse toonaangevende bedrijven. Het potentieel van deze technologie is dan ook enorm.”

###

Over Cordys
Cordys (www.cordys.com) levert hoogwaardige Business Process Management-oplossingen voor Global 2000-bedrijven. De unieke, op Service-Oriented Architecture (SOA) gebaseerde oplossing van Cordys voorziet in het sneller en beter ontwerpen, uitvoeren, monitoren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Bedrijven in verschillende markten wereldwijd kiezen Cordys voor de verbetering van hun bedrijfsprestaties. Deze optimalisatie is mogelijk doordat IT-systemen dankzij Cordys continu real-time geoptimaliseerd kunnen worden binnen een codevrije omgeving. Cordys heeft naast het hoofdkantoor in Putten, Nederland, kantoren in andere landen van Europa en in China, India en Noord- en Zuid-Amerika.

Over bizzApps
bizzApps B.V. levert Service-Oriented bedrijfsapplicaties voor industriële ondernemingen. bizzApps stelt bedrijven in staat bedrijfsprocessen door de complete waardeketen heen te optimaliseren door het gebruik van zijn op open standaarden gebaseerde applicaties. Deze oplossingen zijn zeer flexibel en sterk procesgericht met een modelgedreven architectuur. Het motto van bizzApps, ‘the Process defines the Application’,® onderschrijft deze procesgerichte oplossingen. Meer dan 125 bedrijven in verschillende sectoren maken wereldwijd gebruik van de oplossingen van bizzApps. Voor meer informatie: www.bizzapps.com

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie:
Lammers van Toorenburg Benelux PR
Cas Heuvelmans / Sabine Steen-Lakerveld
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: [email protected]


Trefwoorden: Albert-jan Luikinga, Bizzapps, Cordys,

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share