BPM Think Tank Europe 2008

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  11-08-2008
Trefwoorden: Bpm, Cordys

BPM Think Tank Europe 2008
Wanneer: 11 en 12 november 2008
Waar: Kasteel De Vanenburg, Putten
Voor wie: BPM-professionals en andere geïnteresseerden

De Object Management Group (OMG) presenteert op 11 en 12 november aanstaande de eerst Europese editie van BPM Think Tank. Jan Baan, oprichter en CEO van Cordys, opent dit evenement met een keynotespeech. Het evenement wordt gesponsord door Cordys en Lombardi Software.

Tijdens de BPM Think Tank Europe 2008 vinden onder andere rondetafelsessies plaats, die begeleid worden door internationaal vooraanstaande BPM-experts. Het event is de plek waar experts en uitvoerende professionals samenkomen om vanuit het businessperspectief het BPM-gebruik uitgebreid te bespreken om in de toekomst de beste resultaten te kunnen behalen.

De voorinschrijving loopt tot 1 oktober 2008. Er is standruimte beschikbaar. Voor meer informatie hierover: neem contact op met Kevin Loughry via [email protected] of +1-781-444-0404. Ook sponsoring is mogelijk: neem hiervoor contact op met Ken Berk via [email protected] of +1-781-444-0404.

###

Over Object Management Group
OMG is een internationaal en open consortium voor de computerbranche, zonder winstbejag. Werkgroepen van OMG ontwikkelen zakelijke geïntegreerde standaarden voor veel soorten technologie, waaronder real-time, geïntegreerde en gespecialiseerde systemen, analyse en ontwerp, modernisatie gedreven door architectuur en middleware. Dit doet de organisatie voor uiteenlopende toepassingen en branches, zoals zakelijke modellen en -integratie, C4I, financiële dienstverlening, overheid, gezondheidszorg, verzekeringen, juridische dienstverlening, medisch onderzoek, productietechnologie, robotica, op software gebaseerde communicatie en ruimtevaart.
De modelleringstandaarden van OMG omvatten Unified Modeling Language (UML) en Model-Driven Architecture (MDA). Deze standaarden zorgen voor een krachtig visueel ontwerp, de uitvoering en het onderhoud van software en andere processen, waaronder IT-systeemmodellering en BPM. De middleware-standaarden en -profielen van OMG zijn gebaseerd op de Common Object Request Broker Architecture (CORBA) en zijn geschikt voor veel verschillende branches. Voor meer informatie over OMG: www.omg.com. Het hoofdkantoor van OMG is gevestigd in Needham, Massachusetts, Verenigde Staten.

Over Cordys
Cordys (www.cordys.com) levert hoogwaardige Business Process Management-oplossingen voor Global 2000-bedrijven. De unieke, op Service-Oriented Architecture (SOA) gebaseerde oplossing van Cordys voorziet in het sneller en beter ontwerpen, uitvoeren, monitoren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Bedrijven in verschillende markten wereldwijd kiezen Cordys voor de verbetering van hun bedrijfsprestaties. Deze optimalisatie is mogelijk doordat IT-systemen dankzij Cordys continu real-time geoptimaliseerd kunnen worden binnen een codevrije omgeving. Cordys heeft naast het hoofdkantoor in Putten, Nederland, kantoren in andere landen van Europa en in China, India en Noord- en Zuid-Amerika.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie:
Lammers van Toorenburg Benelux PR
Cas Heuvelmans / Sabine Steen-Lakerveld
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Bpm, Cordys

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share