Caesar Groep lanceert nieuwe website

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  12-08-2008
Trefwoorden: Ict, Detachering, Sitecore

De nieuwe site is gebouwd met het innovatieve Content Management Systeem (CMS) van Sitecore. Caesar Groep en Sitecore zijn al jarenlang partners. De twee bedrijven verzorgen samen alles wat nodig is voor een perfect werkende en effectieve website. Met de nieuwe site op basis van Sitecore-technologie geeft Caesar Groep zelf het juiste voorbeeld. Klanten zien op www.caesar.nl direct wat Caesar Groep in samenwerking met Sitecore voor hen kan betekenen.


“We zijn bijzonder verheugd dat onze nieuwe site in de lucht is. Het is voor ons als ICT-dienstverlener echt een visitekaartje. Het straalt precies uit wie wij zijn en wat wij voor onze klanten en toekomstige medewerkers kunnen betekenen. Zo weten potentiële opdrachtgevers voor welke diensten ze bij ons kunnen aankloppen. Daarnaast kunnen ICT’ers die op zoek zijn naar een nieuwe baan, op de site lezen waarom wij een aantrekkelijke werkgever zijn”, zegt Justin Sjouw, Customer Value Manager van Caesar Groep.


“Het feit dat Caesar Groep onze software kiest als basis voor zijn website, onderstreept de kwaliteit van het CMS van Sitecore. Caesar Groep is al jarenlang partner van ons en we zijn dan ook verheugd dat deze organisatie Sitecore ziet als dé oplossing om een ongekende online ervaring te realiseren. Dit is precies wat wij gezamenlijk ook voor klanten doen”, zegt Harry van Rossum, Country Manager Sitecore NL.


Over Caesar Groep
De Caesar Groep is in 1993 opgericht. Bij deze ICT-dienstverlener, gevestigd in Utrecht, werken ruim 300 mensen. Tot de dienstverlening van Caesar Groep behoren ICT-projecten, ICT-consultancy en -detachering, en ICT-beheer. De filosofie van Caesar Groep is samen te vatten in: ‘ICT met rendement’. De Caesar Groep is door onderzoeksbureau CRF uitgeroepen tot TOP-werkgever 2008 en won in 2007 de CA-ICT Employability Impulse-prijs voor het verbeteren van de werkgelegenheid in de ICT.

###

Voor meer informatie:
Caesar Groep
Marjon Vermeulen
Tel.: 030 – 240 60 03
E-mail: [email protected]

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Gijs van Beek/ Marije Perdon
Tel.: 030 – 65 65 070
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Detachering, Ict, Sitecore

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share