Cloud Harbor kiest voor BPM-platform van Cordys

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  15-07-2009
Trefwoorden: Bpm-platform, Cordys,

Cloud Harbor kiest voor BPM-platform van Cordys
Amerikaanse BPM- en cloud-specialist bouwt online applicatiemarktplaats

Putten/San Mateo, 15 juli 2009 – De Amerikaanse specialist in cloud computing Cloud Harbor kiest Cordys als technologieleverancier van het nieuwe Cloud Harbor Business Operations Platform. Beide bedrijven hebben hiertoe een strategisch partnership gesloten. Cordys benoemt Cloud Harbor tevens tot zijn officiële Software-as-a-Service- (SaaS) en Platform-as-a-Service-leverancier (PaaS) voor de Verenigde Staten, Mexico en Midden- en Zuid-Amerika. Cloud Harbor kan op basis daarvan ook andere Cordys-producten en -diensten verkopen, waaronder serverlicenties, trainingen en professional services.

Het nieuwe Cloud Harbor Business Operations Platform van Cloud Harbor is een SaaS-oplossing die gebaseerd is op het vierde generatie Business Operations Platform (BOP-4) van Cordys. Het Cloud Harbor-platform voorziet in een cloud-omgeving voor het ontwikkelen en toepassen van procesapplicaties die binnen een browser inzetbaar zijn. Klanten kunnen zich abonneren op het platform. Cloud Harbor bouwt daarnaast een applicatiemarktplaats waar gebruikers bestaande applicaties gratis of tegen betaling kunnen verkrijgen. Ook zijn hier advies en training beschikbaar. Cloud Harbor start op 15 juli 2009 met een bètaversie van het platform.

Business Process Management blijft een van de snelst groeiende segmenten in de softwaremarkt. Daarnaast groeit het marktaandeel van Software-as-a-Service ieder jaar. Business Process Management Suites worden beschouwd als de besturingssystemen van cloud-omgevingen. Deze suites zijn in staat om processen en webservices te orkesteren, zowel binnen als buiten organisaties. Daarbij zorgen ze voor een veilige toegang tot document-repositories, formulieren en databases voor individuele en groepen eindgebruikers.

Het toonaangevende Cordys Business Operations Platform bestaat uit een complete suite voor volgende generatie Business Process Management, Business Activity Monitoring en SaaS-raamwerken. Het platform biedt zo een complete PaaS-oplossing. Cordys maakt hiermee de orkestratie van verschillende services en applicaties mogelijk. Deze zijn binnen seconden zonder programmeerwerk of complexe API’s (Application Programming Interfaces) te integreren met andere applicaties.

“Dit partnerhip met Cordys geeft Cloud Harbor en zijn klanten toegang tot de meest geavanceerde Business Process Management-technologie van dit moment. Wij zijn zeer verheugd om samen te werken met software-experts zoals ERP-pionier en Cordys-CEO Jan Baan en BPM-goeroe en Chief Strategy Officer van Cordys, Jon Pyke”, zegt George Barlow, CEO van Cloud Harbor.

“De huidige economische omstandigheden dwingen bedrijven om serieus te kijken naar bedrijfsprocesinnovatie. Daarmee worden de financiële positie versterkt, de operationele efficiëntie verhoogd en de merkdifferentiatie vergroot. Bedrijven willen dit realiseren door uitbesteding en de inzet van nieuwe technologieën zoals cloud-services”, zegt Mark de Simone, Chief Sales en Business Development Officer bij Cordys. ”Het Cordys Business Operations Platform zorg voor een veilige, robuuste en schaalbare basis voor bedrijven zoals Cloud Harbor. Zij kunnen snel inspelen op nieuwe marktmogelijkheden door hun bestaande technologie uit te breiden met krachtige Web 2.0-samenwerkingstools en geavanceerde raamwerken voor bedrijfsprocesinnovatie. De uitgebreide ervaring van Cloud Harbor in Business Process Management en integratie zorgt voor een strategisch voordeel waarmee de Cordys-gemeenschap gemakkelijker cloud-applicaties kan ontwikkelen op het Business Operations Platform.”

###
Over Cloud Harbor
Cloud Harbor biedt software en services voor cloud computing, waaronder het Cloud Harbor Business Application Platform. Daarnaast levert het bedrijf gratis en betaalde applicaties via zijn Cloud Harbor Marketplace. Klanten kunnen ook bij het bedrijf terecht voor proces-engineering en applicatie-consulting. Meer informatie is beschikbaar op www.cloudharbor.com.

Over Cordys
Cordys is een wereldwijde leverancier van software voor het innoveren van bedrijfsprocessen en voor zakelijke Cloud-toepassingen.

Het toonaangevende Cordys Business Operations Platform biedt closed-loop Business Process Management (BPM), Business Activity Monitoring en SaaS Deployment Frameworks voor het inrichten van een innovatieve Platform as a Service-oplossing (PaaS). Tevens bevat het een open en geïntegreerde set van tools en technologieën, zoals een Composite Application Framework, een Master Data Management en een SOA Grid.

Het Cordys-platform met zijn vooruitstrevende Cloud-technologie stelt organisaties in staat om veel sneller te veranderen, waardoor de innovatie van hun bedrijfsvoering fundamenteel verbeterd kan worden ten gunste van een klantgerichte strategie.

Global 2000-bedrijven hebben gekozen voor Cordys om belangrijke verbeteringen door te voeren in het functioneren van hun organisatie, zoals het verhogen van de productiviteit, het sneller op de markt brengen van nieuwe producten, het vergroten van de veiligheid of het sneller inspelen op veranderende marktomstandigheden.

Cordys heeft naast het hoofdkantoor in Putten, Nederland, kantoren in Duitsland, Noord-Amerika, Engeland, China, India en Israël.


Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie:
Lammers van Toorenburg Benelux PR
Cas Heuvelmans / Paul Maris
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Bpm-platform, Cordys,

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share