Cordys benoemt Hans de Visser en Arjan Klein in sleutelposities

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  24-11-2008
Trefwoorden: Visser, Cordys

Cordys benoemt Hans de Visser en Arjan Klein in sleutelposities

Hans de Visser wordt Global Vice-President Professional Services, Arjan Klein wordt Director Professional Services Benelux

Putten, 24 november 2008 – Cordys, wereldwijd toonaangevend leverancier van next generation Business Process Management-software (BPM) benoemt Hans de Visser tot Global Vice-President Professional Services en Arjan Klein tot Director Professional Services Benelux. De Visser gaat zich in zijn nieuwe functie volledig concentreren op de internationale expansie en ondersteuning van landenorganisaties, internationale accounts en partners. Klein volgt De Visser in zijn vorige functie op en wordt verantwoordelijk voor het Professional Services-team in de Benelux

Hans de Visser werkt sinds 2003 bij Cordys. Hij werkte met de Professional Services-teams aan het ontwikkelen en leveren van een dienstenportfolio dat de gehele levenscyclus van Cordys-oplossingen beslaat. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor de opleiding en certificering die de Cordys Academy wereldwijd verzorgt. De Visser gaf tot voor kort ook direct leiding aan het Professional Services-team in de Benelux. Die verantwoordelijkheid heeft hij nu overgedragen aan Arjan Klein. Eerder werkte De Visser in senior managementposities en als Vice-President Operations Baan R&D en Vice-President Consulting van Baan Company.


Arjan Klein is sinds 2001 werkzaam bij Cordys en was voorheen verantwoordelijk voor het Center of Excellence. Dit center richt zich op het leveren van Professional Services en op het ondersteunen van de buitenlandse Cordys-vestigingen en Cordys-allianties. Voordat Klein bij Cordys in dienst kwam, werkte hij als consultant, Program Manager en manager van diverse R&D-teams binnen Baan Company.


###

Over Cordys
Cordys is een wereldwijde leverancier van software voor bedrijfsprocesinnovatie. Het toonaangevende Business Operations Platform van Cordys bestaat uit een complete suite voor de volgende generatie Business Process Management (BPM) en Business Activity Monitoring (BAM), en een open, geïntegreerde set van tools en technologieën waaronder een Composite Application Framework (CAF), Master Data Management (MDM) en een SOA Grid. Het Cordys-platform stelt klanten in staat de snelheid van verandering drastisch te verhogen. Hierdoor veranderen zij de bedrijfsvoering dermate om een echte, klantgerichte bedrijfsvoering te realiseren. Wereldwijd hebben Global 2000-bedrijven gekozen voor Cordys om hun bedrijfsprestaties te verbeteren om een hogere productiviteit en veiligheid en een kortere time to market te realiseren en daarnaast sneller te kunnen inspelen op veranderende eisen vanuit de markt. Cordys heeft zijn hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, China, India en Israel.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie:
Lammers van Toorenburg Benelux PR
Cas Heuvelmans / Paul Maris
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Cordys, Visser,

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share