Cordys benoemt Janet Heppner-Jones tot President voor activiteiten in VS

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  27-05-2008
Trefwoorden: Cordys, Heppner,

Cordys benoemt Janet Heppner-Jones tot President voor activiteiten in VS

Voormalig CEO van Syndera en Senior VP bij SAP, - en MatrixOne bouwt activiteiten Cordys in VS uit

Putten, 27 mei 2008 – Cordys, leverancier van Business Process Management-oplossingen (BPM), benoemt Janet Heppner-Jones tot President van Cordys, Inc. In deze functie is zij verantwoordelijk voor het uitbreiden van Cordys in de Verenigde Staten. Heppner-Jones kan voortbouwen op de omzetgroei van 153 procent die het bedrijf in 2007 realiseerde. Ze werkt vanuit het hoofdkantoor van de Verenigde Staten in San Jose. Heppner-Jones rapporteert aan Wim Heijting, President en Chief Operating Officer in Putten, waar het Nederlandse hoofdkantoor van Cordys Holding B.V. gevestigd is.

“Heppner-Jones heeft een bewezen staat van dienst, gebaseerd op sterke managementkwaliteiten en klantrelaties. Mede dankzij deze eigenschappen kan zij een aanzienlijke bijdrage leveren aan een snelle groei in de Verenigde Staten”, zegt Jan Baan, oprichter, Executive Chairman en CEO van Cordys Holding B.V. “Heppner-Jones werkt uiterst resultaatgericht en bovendien begrijpt zij zeer goed wat zakelijke klanten van hun softwarepartners verwachten.”

Heppner-Jones was de afgelopen 24 jaar uiterst succesvol bij technologie- en softwarebedrijven. Haar vorige functie vervulde zij bij Syndera als CEO. Hier stippelde zij de wereldwijde salesstrategie uit en ontwierp een model om de productlevering te voorspellen. Als Senior Vice-President, Worldwide Field Operations van MatrixOne was zij de drijvende kracht achter de wereldwijde sales- en channel-distributie. Als CEO van Convey Software slaagde Heppner-Jones erin dat bedrijf te transformeren tot een oplossingsaanbieder van software en diensten voor de wereldwijde uitrol van content. Hieraan voorafgaand was zij Senior Vice-President en General Manager van SAP America, waar zij verantwoordelijk was voor een businessunit met een omzet van 550 miljoen dollar. Heppner-Jones is daarvóór zeven jaar werkzaam geweest bij IBM, waar zij tweemaal de prestigieuze Eagle Award in ontvangst mocht nemen. Deze award is voorbehouden aan de best presterende salesmedewerkers. Heppner-Jones is afgestudeerd in Computer Information Systems aan de Universiteit van Colorado.

“De technologie van Cordys heeft verregaande mogelijkheden in verschillende branches, met een uiterst sterke ROI. Cordys-oplossingen helpen vooraanstaande netwerkproviders om hun downtime te verminderen en klantenservice te verbeteren. De e-banking-oplossingen van Cordys vormen de basis van de online bankierfuncties voor een paar van de grootste banken ter wereld. In claimbeheer verbetert Cordys efficiëntie, zichtbaarheid, time-to-market voor nieuwe diensten en operationele controle voor de beste verzekeringsmaatschappijen. Cordys helpt vooraanstaande transportbedrijven het laadproces te stroomlijnen. In de luchtvaart en bij defensie helpt Cordys bij het automatisch beveiligd publiceren van gegevens voor de grootste producenten in de branche”, zegt Heppner-Jones. “Ik kijk ernaar uit om een grote groei te realiseren in de Verenigde Staten, daarbij vasthoudend aan het hoge kwaliteitsniveau dat Cordys zo bijzonder maakt.”

###

Over Cordys
Cordys (www.cordys.com) levert hoogwaardige Business Process Management-oplossingen voor Global 2000-bedrijven. De unieke, op Service-Oriented Architecture (SOA) gebaseerde oplossing van Cordys voorziet in het sneller en beter ontwerpen, uitvoeren, monitoren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Bedrijven in verschillende markten wereldwijd kiezen Cordys voor de verbetering van hun bedrijfsprestaties. Deze optimalisatie is mogelijk doordat IT-systemen dankzij Cordys continu real-time geoptimaliseerd kunnen worden binnen een codevrije omgeving. Cordys heeft naast het hoofdkantoor in Putten, Nederland, kantoren in andere landen van Europa en in China, India en Noord- en Zuid-Amerika.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie:

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Cas Heuvelmans / Sabine Lakerveld
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Cordys, Heppner,

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share