Cordys benoemt Marc De Simone tot Chief Sales and Business Development Officer

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  17-07-2008
Trefwoorden: Cordys

Cordys benoemt Marc De Simone tot Chief Sales and Business Development Officer

Voormalig Cisco-, HP- en Lucent-executive helpt snelst groeiende BPMS-softwareproducent wereldwijd marktaandeel te veroveren

Putten, 17 juli 2008 – Cordys, leverancier van Business Process Management Suite-oplossingen (BPMS), benoemt Mark De Simone tot Chief Sales and Business Development Officer. In deze functie is De Simone wereldwijd verantwoordelijk voor sales, het aanboren van nieuwe markten en het ontwikkelen van nieuwe delivery-modellen. Daarnaast is het zijn verantwoordelijkheid om het partnernetwerk verder uit te bouwen en nieuwe strategische partnerships aan te gaan.

De omzet van Cordys is in het afgelopen fiscale jaar met 153 procent toegenomen. Gartner betitelt Cordys als snelst groeiende BPMS-leverancier en dicht het bedrijf veel kansen toe in deze markt.

“De Simone heeft ervaring opgedaan in strategische, leidinggevende functies bij marktleiders als Cisco, General Electric, HP, Lucent en McKinsey”, zegt Jan Baan, oprichter, Executive Chairman en CEO van Cordys. “Deze ervaring reikt verder dan alleen Europa en de Verenigde Staten. Ook in opkomende markten heeft hij zijn sporen verdiend. Met zijn ervaring zal De Simone gaan bijdragen aan de verdere groei van het bedrijf.”

De Simone speelde een voorname rol in de snelle ontwikkeling van technologiebedrijven als Lucent, waar hij CMO was, en recentelijk bij Cisco. Bij Cisco Emerging Markets MEA realiseerde hij een omzetgroei van $300 miljoen in 2004 naar $2 miljard in 2008. Bovendien speelde hij een sleutelrol in de integratie van WebEx en Cisco.

“Cordys heeft een sterke positie in de BPMS-markt”, zegt De Simone. “Met mijn kennis en ervaring kan ik Cordys helpen om wereldwijd een krachtige groei te realiseren.”

De Simone heeft een Bachelor-diploma in Engineering, behaald aan de Cornell University, en een MBA-diploma van Columbia University.

###

Over Cordys
Cordys (www.cordys.com) levert hoogwaardige Business Process Management-oplossingen voor Global 2000-bedrijven. De unieke, op Service-Oriented Architecture (SOA) gebaseerde oplossing van Cordys voorziet in het sneller en beter ontwerpen, uitvoeren, monitoren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Bedrijven in verschillende markten wereldwijd kiezen Cordys voor de verbetering van hun bedrijfsprestaties. Deze optimalisatie is mogelijk doordat IT-systemen dankzij Cordys continu real-time geoptimaliseerd kunnen worden binnen een codevrije omgeving. Cordys heeft naast het hoofdkantoor in Putten, Nederland, kantoren in andere landen van Europa en in China, India en Noord- en Zuid-Amerika.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie:
Lammers van Toorenburg Benelux PR
Cas Heuvelmans / Sabine Lakerveld
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Cordys

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share