Cordys benoemt Max Marinissen tot General Manager Benelux

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  05-02-2008
Trefwoorden: Cordys

Cordys benoemt Max Marinissen tot General Manager Benelux

Putten, 5 februari 2008 – Cordys, leverancier van Business Process Management-oplossingen (BPM), benoemt Max Marinissen tot General Manager Benelux. In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle in- en externe activiteiten van Cordys in Nederland, België en Luxemburg.

Marinissen was de afgelopen vijf jaar werkzaam als General Manager Benelux van StreamServe, een leverancier van zakelijke publicatiesoftware. Onder zijn leiding maakte StreamServe een sterke groei door met hoge productiviteit en winstgevendheid. Voordat Marinissen in dienst trad bij StreamServe, werkte hij in verscheidene leidinggevende functies voor Peregrine en Compaq Computer. Daarvóór was hij werkzaam bij Olivetti en Digital Equipment in verschillende salesfuncties.

“De BPM-markt groeit sterk en Cordys’ aandeel op de BPM-markt neemt enorm toe. Max Marinissen zal als General Manager Benelux deze groei kunnen vormgeven en stimuleren. Met zijn ervaring zullen we in de Benelux in staat zijn een grote groei door te maken”, zegt Wim Heijting, President & COO van Cordys. “Zijn marktkennis en ervaring maken hem tot de juiste persoon op deze verantwoordelijke positie.”

”Ik zie er erg naar uit om bij Cordys aan de slag te gaan”, zegt Marinissen. “Cordys is op het gebied van BPM een echte innovator. Het bedrijf werkt vanuit een duidelijke visie op de markt, waarmee ik in mijn nieuwe functie uitstekend uit de voeten kan. Cordys is in de unieke positie om zijn belofte de business en IT dichter bij elkaar te brengen, waar te maken”

Over Cordys
Cordys (www.cordys.com) levert hoogwaardige Business Process Management-oplossingen voor Global 2000-bedrijven. De unieke, op Service-Oriented Architecture (SOA) gebaseerde oplossing van Cordys voorziet in het sneller en beter ontwerpen, uitvoeren, monitoren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Bedrijven in verschillende markten wereldwijd kiezen Cordys voor de verbetering van hun bedrijfsprestaties. Deze optimalisatie is mogelijk doordat IT-systemen dankzij Cordys continu real-time geoptimaliseerd kunnen worden binnen een codevrije omgeving. Cordys heeft naast het hoofdkantoor in Putten, Nederland, kantoren in andere landen van Europa en in China, India en Noord- en Zuid-Amerika.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie:
Lammers van Toorenburg Benelux PR
Cas Heuvelmans / Sabine Lakerveld
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: cordys@lvtpr.nl


Trefwoorden: Cordys

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share