Cordys benoemt Wayne Parslow tot Managing Director voor Verenigd Koninkrijk en Ierland

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  11-12-2008
Trefwoorden: Cordys, Wayne Parslow,

Cordys benoemt Wayne Parslow tot Managing Director voor Verenigd Koninkrijk en Ierland

Putten, 11 december 2008 – Cordys, wereldwijd toonaangevend leverancier van next generation Business Process Management-software (BPM), heeft Wayne Parslow benoemd tot Managing Director voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Hij versterkt het managementteam op een moment dat deze markten voor Cordys in toenemende mate kansen bieden.

Parslow is al twintig jaar succesvol in het uitbouwen van Europese IT-bedrijven. Hij deed dit tot voor kort met Imprivata. Parslow begon zijn carrière in de vakgebieden Document Image Processing en Workflow bij Kodak en werkte eind jaren tachtig van de vorige eeuw bij IT-startup ImageSolve. Vervolgens hield hij zich bezig met de ontwikkeling van de Europese activiteiten van Watermark Software en van ontwikkelaar van webapplicaties SilverStream Software. Bij dit bedrijf speelde hij in 1999 een sleutelrol bij de beursgang en vervolgens bij de verkoop aan Novell. Met de overname was destijds 230 miljoen dollar gemoeid. Bij Novell was Parslow verantwoordelijk voor Global Alliances, voordat hij in 2005 Imprivata naar Europa bracht.

“De kansen voor de next generation BPM-oplossingen van Cordys zijn buitengewoon”, zegt Wayne Parslow. “In het huidige economische klimaat kunnen bedrijven het zich niet meer veroorloven om tijd, capaciteit en financiële middelen te verspillen aan processen die snel en eenvoudig te automatiseren en te beheren zijn. Het flexibel maken van organisaties waardoor ze kansen kunnen creëren op de constant veranderende markt, biedt gouden kansen voor Cordys. Ik zie procesinnovatie en de mogelijkheid snel te kunnen veranderen als de belangrijkste kansen voor onderscheidend vermogen.”

“Cordys is een wereldwijd toonaangevende technologie-innovator. Wij stellen onze klanten in staat om snel veranderingen door te voeren in hun bedrijfsprocessen en binnen te treden in het nieuwe tijdperk van CLOUD-applicaties”, zegt Mark De Simone, Chief Sales & Business Development Officer van Cordys. “De pijn die veel organisaties ervaren, is de afgelopen maanden alleen maar verergerd, juist doordat ze flexibel willen blijven of worden, en doordat ze hun reactietijd die nodig is om in te spelen op veranderingen in de markt, willen verkorten. Met Parslow hebben we iemand aangetrokken met een geweldige ervaring in zowel sales als business development. En hij beschikt over de juiste kennis om een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei van onze onderneming.”

Wayne Parslow volgt hiermee Chief Strategy Officer Jon Pyke op. Pyke gaat zich volledig inzetten voor Corporate Strategy & Marketing bij Cordys.


####
Over Cordys
Cordys is een wereldwijde leverancier van software voor bedrijfsprocesinnovatie. Het vooraanstaande Business Operations Platform van Cordys bestaat uit een complete suite voor de volgende generatie Business Process Management (BPM) en Business Activity Monitoring (BAM), en uit een open, geïntegreerde set van tools en technologieën, waaronder Composite Application Framework (CAF), Master Data Management (MDM) en SOA Grid. Het Cordys-platform stelt klanten in staat de snelheid van verandering drastisch te verhogen. Hierdoor veranderen zij de bedrijfsvoering dermate om een echte, klantgerichte bedrijfsvoering te realiseren. Wereldwijd hebben Global 2000-bedrijven gekozen voor Cordys om hun bedrijfsprestaties te verbeteren om een hogere productiviteit en veiligheid en een kortere time-to-market te realiseren, en daarnaast sneller te kunnen inspelen op veranderende eisen vanuit de markt. Cordys heeft zijn hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, China, India en Israël.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Voor meer informatie:
Lammers van Toorenburg Benelux PR
Cas Heuvelmans / Paul Maris
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: [email protected]Trefwoorden: Cordys, Wayne Parslow,

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share