Cordys en Creetion sluiten partnership

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  15-12-2008
Trefwoorden: Creetion, Cordys

Cordys en Creetion sluiten partnership

Voor het leveren van Business Process Management-oplossingen in het industriesegment

Putten, 15 december 2008 – Cordys, wereldwijd toonaangevend leverancier van het Business Operations Platform (BOP), heeft een partnership gesloten met Creetion, een consultancyorganisatie die gespecialiseerd is in Enterprise-SOA en Business Process Management (BPM).

De twee bedrijven gaan gezamenlijk werken aan het realiseren van BPM-oplossingen bij organisaties die beschikken over heterogene applicatielandschappen. Cordys BOP laat bestaande systemen intact, maar biedt de mogelijkheid tot verregaande bedrijfsinnovatie. Daarmee helpen Cordys en Creetion klanten meer grip te krijgen op hun processen. Klanten kunnen daardoor sneller reageren op externe factoren als veranderende marktomstandigheden, toenemende concurrentie of continu wijzigende wet- en regelgeving.

Creetion is een jonge onderneming die is opgericht door consultants (enterprise-architecten, projectmanagers en technisch specialisten) die allen jarenlange ervaring en hun sporen verdiend hebben met complexe SAP-implementaties. Zij gaan hun expertise nu inzetten voor het realiseren van BPM-oplossingen bij organisaties die beschikken over applicatielandschappen van verschillende technologische oorsprong, zoals Legacy, SAP, Java en .Net.

Jeroen van Lier, Managing Consultant bij Creetion: “Wij werken voor de top 500-bedrijven in Nederland met heterogene en vaak SAP-centrische applicatielandschappen. Cordys levert een uitstekende BPM-suite waarmee de problematiek bij onze klanten op het gebied van procesintegratie en naadloze samenwerking beter kan worden aangepakt.”

Michel van Osch, Alliance Manager bij Cordys: “Wij zijn erg blij met onze partner Creetion. Hun ervaring en expertise op het gebied van de aansluiting van ERP-software op het bestaande applicatielandschap van organisaties komt uitstekend van pas bij bedrijfsbreed procesmanagement.“

###
Over Creetion
Creetion is als consultancyorganisatie actief op het gebied van Enterprise SOA en Business Process Management. Het bedrijf helpt klanten bij het bereiken van hun doelen door het definiëren en implementeren van innovatieve bedrijfsprocessen op basis van hoogwaardige technologie.

Over Cordys
Cordys is een wereldwijde leverancier van software voor bedrijfsprocesinnovatie. Het toonaangevende Business Operations Platform van Cordys bestaat uit een complete suite voor de volgende generatie Business Process Management (BPM) en Business Activity Monitoring (BAM) en een open, geïntegreerde set van tools en technologieën, waaronder een Composite Application Framework (CAF), Master Data Management (MDM) en een SOA Grid. Het Cordys-platform stelt klanten in staat de snelheid van verandering drastisch te verhogen. Hierdoor veranderen zij de bedrijfsvoering dermate om een echte, klantgerichte bedrijfsvoering te realiseren. Wereldwijd hebben Global 2000-bedrijven gekozen voor Cordys om hun bedrijfsprestaties te verbeteren om een hogere productiviteit en veiligheid en een kortere time to market te realiseren en daarnaast sneller te kunnen inspelen op veranderende eisen vanuit de markt. Cordys heeft zijn hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, China, India en Israël.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie:

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Cas Heuvelmans / Paul Maris
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: cordys@lvtpr.nl


Trefwoorden: Cordys, Creetion,

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share