Cordys introduceert innovatief platform voor BPM en Cloud Orchestration

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  14-07-2009
Trefwoorden: Business Operations Platform, Cordys,

Cordys introduceert innovatief platform voor BPM en Cloud Orchestration

Cordys Business Operations Platform biedt snelle innovatie en constante procesverbetering

Putten, 14 juli 2009 – Cordys introduceert zijn Business Operations Platform (BOP-4). Vooraanstaande bedrijven als SOS International, U.S. Xpress en Tata Motors maken al gebruik van het Cordys Business Operations Platform en bijbehorende unieke cloud-technologie. Hiermee voeren organisaties sneller veranderingen door en veranderen ze fundamenteel hun manier van innoveren om zo tot een klantgerichte filosofie te komen. Het BOP-4 van Cordys is leverbaar als SaaS-oplossing, fysiek op locatie of als hybride model.
Cordys BOP-4 heeft nieuwe functionaliteit voor drie belangrijke onderwerpen.
• Continue procesverbeteringen: modelleert, implementeert en monitort elk type proces, waaronder mensgerichte werkstromen, casemanagement, integratiegerichte werkstromen en hybride versies.
• Samenwerkingsomgeving: een intuïtieve modelleringsomgeving waarin business en IT kunnen samenwerken met gebruik van krachtige Web 2.0-technologie.
• Enterprise Cloud Orchestration: een toolset waarmee lokale processen die draaien op bedrijfssoftware, zijn te combineren of te matchen met componenten en applicaties die op het web beschikbaar zijn.
Jan Baan, CEO en bestuursvoorzitter van Cordys: “Het Cordys Business Operations Platform is ideaal voor organisaties die willen profiteren van bestaande investeringen in bedrijfssoftware en -systemen. De oplossing isoleert de bestaande IT-middelen, laat medewerkers op basis daarvan nieuwe processen bouwen en monitort constant de complete bedrijfsvoering. Het nieuwe platform gecombineerd met ons 3+3+3-implementatiemodel heeft nu al bewezen dat verandering en innovatie beter, sneller en goedkoper kunnen.”

Het Cordys BOP bestaat uit een complete suite voor geavanceerd Business Process Management, het monitoren van zakelijke activiteiten en de innovatieve inzet van SaaS. Kortom: een volledige Platform-as-a-Service-oplossing (PaaS). Daarnaast bevat het een open, geïntegreerde toolset en technologieën als het Composite Application Framework, Master Data Management-mogelijkheden en een SOA Grid. Maar het belangrijkste is dat het platform en de bijbehorende cloud-technologie klanten de handvatten biedt om hun manier van zakendoen drastisch te verbeteren, zodat ze razendsnel kunnen reageren op veranderingen in de markt, waardoor ze een aantal zakelijk voordelen aan hun klanten kunnen bieden.

Dit zijn onder andere:
• snellere verandering: Cordys BOP-4 versnelt het traject dat bedrijven nodig hebben om zich aan te passen aan veranderende marktcondities. Zo ontdekken ze nieuwe markten en omzetstromen;
• ongeëvenaarde innovatie: Cordys BOP-4 creëert één enkel overzicht van een organisatie. Zo kan het management de concurrentie te slim af zijn en de uitdagingen van de huidige economie de baas blijven;
• continue verbetering: Cordys BOP-4 biedt bedrijven de mogelijkheid om continu zakelijke processen te ontwerpen, uit te voeren, te monitoren, aan te passen en uit te bouwen;
• performance: Cordys BOP-4 helpt gebruikers om zakelijke drivers sneller te laten werken. Denk hierbij aan het versnellen van product-life cycles, time-to-market, bedrijfsgroei en overnames.

In een recent rapport stelt de Butler Group over Cordys BOP: “Het is een technische oplossing die de technische complexiteit weghoudt bij de eindgebruiker en een ecosysteem creëert, dat zorgt voor bruikbaarheid waar het er echt toe doet – aan de procesmanagementkant. Er bestaat geen twijfel dat Cordys BOP een nuttige oplossing is, die de relatie tussen BPM en SOA zodanig uitbreidt, dat veel bedrijven er hun voordeel mee kunnen doen. De toevoeging van Master Data Management is een sterke eigenschap van deze oplossing, evenals de focus op PaaS en cloud-implementatie.”

###
Over Cordys
Cordys is een wereldwijde leverancier van software voor het innoveren van bedrijfsprocessen en voor zakelijke Cloud-toepassingen.

Het toonaangevende Cordys Business Operations Platform biedt closed-loop Business Process Management (BPM), Business Activity Monitoring en SaaS Deployment Frameworks voor het inrichten van een innovatieve Platform-as-a-Service-oplossing (PaaS). Tevens bevat het een open en geïntegreerde set van tools en technologieën, zoals een Composite Application Framework, een Master Data Management en een SOA Grid.

Het Cordys-platform met zijn vooruitstrevende Cloud-technologie stelt organisaties in staat om veel sneller te veranderen, waardoor de innovatie van hun bedrijfsvoering fundamenteel verbeterd kan worden ten gunste van een klantgerichte strategie.

Global 2000-bedrijven hebben gekozen voor Cordys om belangrijke verbeteringen door te voeren in het functioneren van hun organisatie, zoals het verhogen van de productiviteit, het sneller op de markt brengen van nieuwe producten, het vergroten van de veiligheid of het sneller inspelen op veranderende marktomstandigheden.

Cordys heeft naast het hoofdkantoor in Putten, Nederland, kantoren in Duitsland, Noord-Amerika, Engeland, China, India en Israël.


Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie:

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Cas Heuvelmans / Paul Maris
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Business Operations Platform, Cordys,

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share