Cordys is een leider in Integration-Centric Business Process Management Suites (BPMS)

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  28-10-2008
Trefwoorden: Bpms, Forrester, Cordys

Cordys is een leider in Integration-Centric Business Process Management Suites (BPMS)

Putten, 28 oktober 2008 ? Cordys, wereldwijd toonaangevend leverancier van next generation Business Process Management-software (BPM), is door onderzoeksbureau Forrester Research, Inc. uitgeroepen tot een leider van de ‘Integration-Centric Business Process Management Suites, Q4 2008’ in de Forrester Wave™ van oktober 2008. Cordys behoort tot de tien selecte bedrijven die Forrester uitnodigde om aan het rapport deel te nemen.

Volgens het rapport dankt Cordys een leiderspositie aan de sterke prestaties op alle belangrijke functiegebieden. Dit zijn Enterprise Application Integration (EAI), business-to-business interactie (B2B), Business Process Management (BPM) en Service-Oriented Architecture (SOA).

“We zijn trots dat we in deze onafhankelijke evaluatie van de IC BMPS-markt – een sterk groeiend marktsegment dat organisaties enorme toegevoegde waarde biedt – als een leider worden bestempeld. Dit is een geweldige prestatie in een softwarecategorie die beschouwd wordt als één van de meest veelomvattende verzamelingen van middleware-pakketten die in de markt beschikbaar zijn”, zegt Jan Baan, oprichter, Chairman en CEO van Cordys. “Daarnaast gaat het Cordys Business Operations Platform veel verder dan IC BPMS om een totale ‘human and integration centric’-oplossing te ontwikkelen, die complexe integratie en activiteit kan hanteren in één product. Hieronder valt ook het afstemmen van mensen, applicaties, back-endsystemen en externe businesspartners. Hiermee hebben organisaties de kracht om sneller te veranderen en te innoveren. We waarderen dat Forrester deze uitgebreide review van IC BPMS -producten heeft uitgevoerd, zodat bedrijfinrichters sneller kunnen doorzien wat de juiste manier is om bedrijfsprocessen te innoveren.”

Forrester beoordeelde toonaangevende softwareproducenten op basis van 109 verschillende criteria en door middel van uitgebreide productdemonstraties en klantinterviews. De criteria bestonden uit drie categorieën: het huidige aanbod, de strategie en de aanwezigheid op de markt.

Volgens het rapport hebben IC BPMS-producten een centrale rol aangenomen als de fundamentele middleware-component in veel vooraanstaande organisaties. Bedrijven maken er steeds meer gebruik van in belangrijke veranderingsprocessen en zien ook sneller in dat dit soort instrumenten ze in staat stelt de efficiëntie te verhogen èn de bedrijfsinnovatie te stimuleren. Forrester voorspelt een sterke productgroei nu bedrijven hun interne gebruik van IC BPMS intern gaan uitbreiden.

###
Over Cordys Business Operations Platform
Het Cordys Business Operations Platform stelt bedrijven in staat om veel flexibeler te werken, waardoor ze sneller veranderingen kunnen doorvoeren, hun manier van innoveren fundamenteel kunnen wijzigen en de klantfocus kunnen versterken. Klanten over de gehele wereld ervaren de voordelen van Cordys Business Operations Platform, zoals hogere productiviteit, een kortere time to market en snellere reactietijden.
Over Cordys
Cordys is een wereldwijde leverancier van software voor bedrijfsprocesinnovatie. Het toonaangevende Business Operations Platform van Cordys bestaat uit een complete suite voor de volgende generatie Business Process Management (BPM) en Business Activity Monitoring (BAM) en een open, geïntegreerde set van tools en technologieën waaronder een Composite Application Framework (CAF), Master Data Management (MDM) en een SOA Grid. Het Cordys-platform stelt klanten in staat de snelheid van verandering drastisch te verhogen. Hierdoor veranderen zij de bedrijfsvoering dermate om een echte, klantgerichte bedrijfsvoering te realiseren. Wereldwijd hebben Global 2000-bedrijven gekozen voor Cordys om hun bedrijfsprestaties te verbeteren om een hogere productiviteit en veiligheid en een kortere time to market te realiseren en daarnaast sneller te kunnen inspelen op veranderende eisen vanuit de markt. Cordys heeft zijn hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, China, India en Israel.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie:

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Cas Heuvelmans / Paul Maris
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Bpms, Cordys, Forrester,

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share