Cordys lanceert Enterprise Cloud Orchestration System voor Platform-as-a-Service

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  30-03-2009
Trefwoorden: Ecosystem, Cordys

Cordys lanceert Enterprise Cloud Orchestration System voor Platform-as-a-Service

Dynamisch aanbod diensten via de cloud voor levering vApps

Putten, 30 maart 2009 – Cordys, wereldwijd leverancier van software voor innovatie van bedrijfsprocessen, lanceert het Cordys Enterprise Cloud Orchestration System (ECOSystem). Dit is een flexibel en kosteneffectief platform dat processen centraal stelt voor de ontwikkeling van bedrijfsapplicaties in de cloud. Het innovatieve systeem is inzetbaar als Platform-as-a-Service-oplossing (PaaS) en volledige geschikt als applicatieserver, middleware, integratieomgeving en Business Process Management-platform – altijd en overal.

Het Cordys ECOSystem biedt bedrijfsprocessen en diensten dynamisch aan via de cloud. Daardoor kunnen bedrijven gebruikersspecifieke applicaties samenstellen op basis van standaard- of maatwerkdiensten. Daarnaast is het mogelijk om vanuit één platform applicaties en processen dynamisch op elkaar af te stemmen en te distribueren aan meerdere gebruikers, zonder extra investeringen.

Steeds meer automatisering speelt zich af in de cloud, een verzameling losse diensten die vanaf overal toegankelijk en hardwareonafhankelijk zijn. Met het ECOSystem biedt Cordys een unieke manier om deze businessapplicaties te gebruiken. Gebruikers kunnen een abonnement nemen op dit platform, waarna ze alleen betalen voor wat ze afnemen.

Grote en kleine organisaties besparen met het Cordys ECOSystem op integratie-, test- en implementatiekosten. De technologie maakt volledig gebruik van de bestaande IT-investeringen en -infrastructuur. Zo biedt het systeem complete integratie- en middlewarefunctionaliteit in private en publieke clouds. Het ECOSystem gebruikt BPM-technologieën om te voldoen aan regelgeving voor compliance, openbaar bestuur en controle. Daarnaast heeft Cordys het systeem voorzien van geïntegreerde ondersteuning voor elke soort workflow. Dit zorgt voor flexibiliteit en gebruiksgemak.

Jan Baan, oprichter en CEO van Cordys: “De cloud is het ideale mechanisme om computercapaciteit te benutten, zoals dataopslag of specifieke applicaties. Zo zorgt de cloud voor aanzienlijke besparingen. Maar het systeem helpt niet om te innoveren. De cloud zelf stelt gebruikers niet in staat om applicaties te bouwen, die voldoen aan de eisen en wensen van bedrijven. Procestechnologie doet dit op een eenvoudige en flexibele manier wel. De processen zorgen voor de interactie tussen en integratie van diensten. Het Business Operations Platform, BOP, vormt het hart van het Cordys ECOSystem. Hiermee kunnen organisaties nieuwe producten en diensten lanceren, zich sneller aanpassen aan veranderende marktomstandigheden en bedrijfsactiviteiten opschalen of verkleinen.”

Het platform biedt een schaalbare infrastructuur met hoge prestaties en een hoge beschikbaarheid. Daarbij omvat het systeem functionaliteit als Business Activity Monitoring en Master Data Management. Met zijn uitgebreide platformmogelijkheden zorgt het Cordys ECOSystem voor een lagere Total Cost of Ownership en lagere uitbreidingskosten. Wanneer een nieuwe enterprise-omgeving live gaat met het Cordys ECOSystem, starten ook de processen die het systeem faciliteert.

Baan: “De cloud zal bedrijven en commerciële IT op veel manieren veranderen. De meeste hiervan zijn niet te voorspellen, maar één kenmerk is wel al duidelijk zichtbaar. Bedrijven gaan zelf namelijk steeds meer op technologie lijken: ze worden flexibeler, meer onderling verbonden en specialiseren zich. Deze ontwikkelingen zijn niet nieuw, maar de opkomst van cloud-computing zal de groei ervan versnellen. Daarom wordt het tijd dat organisaties zich gaan afvragen hoe ze de mogelijkheden van de cloud optimaal kunnen benutten.”

De cloud heeft aanzienlijke invloed op organisaties, bijvoorbeeld op de wijze waarop traditionele bedrijfsprocessen worden ontworpen, verstrekt en gebruikt. Bedrijven ontkomen er niet aan om te gaan opereren in de cloud en direct voordeel te halen uit deze innovatieve aanpak. Dit levert direct resultaat op en zorgt ervoor dat processen altijd en overal op dezelfde manier uitgevoerd worden.

###

Over Cordys
Cordys (www.cordys.com) is wereldwijd leverancier van software voor bedrijfsprocesinnovatie en Enterprise Cloud Orchestration. Het Cordys Business Operations Platform (BOP) bestaat uit een complete reeks oplossingen voor Business Process Management (BPM) en Business Activity Monitoring (BAM), en het innovatieve Software-as-a-Service (SaaS). Deployment Framework (SDF). Hiermee biedt Cordys een complete Platform-as-a-Service-oplossing (PaaS). PaaS omvat open, geïntegreerde tools en technologieën, waaronder Composite Application Framework (CAF), Master Data Management (MDM) en een SOA Grid. Gebruikers kunnen met het Cordys-platform en de Cloud-technologie sneller inspelen op veranderingen en Business Operations innoveren. Zo realiseren ze een strategie waarin de klant echt centraal staat. Global 2000-bedrijven in de gehele wereld verbeteren met Cordys hun bedrijfsprestaties. Ze vergroten de productiviteit, verkorten de time to market, vergroten de veiligheid en kunnen sneller reageren op steeds veranderende marktomstandigheden. Het hoofdkantoor van Cordys is gevestigd in Putten, Nederland. Daarnaast heeft het bedrijf kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, China, India en Israël. Voor meer informatie over Cordys Process Factory: www.theprocessfactory.com.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie:
Lammers van Toorenburg Benelux PR
Cas Heuvelmans / Paul Maris
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: cordys@lvtpr.nl

Trefwoorden: Cordys, Ecosystem,

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share