Cordys lanceert On-Demand BPM

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  13-10-2008
Trefwoorden: Bpm, Cordys

Ter ondersteuning van het MashApps®-concept initieert Cordys ook een open online community voor Mashup-ontwikkeling en een competitie voor ontwikkelaars, genaamd Mashapps09 (meer informatie op theprocessfactory.com).

De Cordys Process Factory™ biedt kleine en middelgrote bedrijven en afdelingen van grote bedrijven de mogelijkheid gebruik te maken van best practice- en zelf ontworpen BPM-oplossingen in een volledig webgebaseerde omgeving. Daardoor is het niet nodig kapitaalinvesteringen te doen en wordt snelle bedrijfsinnovatie voor iedereen mogelijk, ongeacht de locatie.

De Cordys Process Factory™ maakt gebruik van de bewezen multitenant SaaS-technologie van Cordys en biedt een eenvoudige, betrouwbare en veilige oplossing voor iedereen om ongeacht de locatie 24 uur per dag nieuwe bedrijfsprocessen en webgebaseerde, procesgerichte applicaties te creëren. Met de lancering van de Cordys Process Factory™ vestigt Cordys ook een open online community waar gebruikers terechtkunnen voor het delen van procesmodellen, het bespreken van ideeën en het leren van best practices.

De unieke holistische benadering voor beveiliging door het volledige On-Demand platform heen maakt een veilige integratie met de bestaande waardeketen mogelijk. Dat geldt bijvoorbeeld voor het online kanaal en voor het continu verbeteren van bedrijfskritische processen.

Theodoor van Donge, Chief Technology Officer van Cordys: “Het Software-as-a-Service-model dat we hebben ontwikkeld, stelt zakelijke gebruikers in staat hun eigen MashApps te bouwen en te gebruiken door het eenvoudig combineren van standaardtoepassingen als Google Apps en commercieel beschikbare diensten. Dat is mogelijk met dezelfde niveaus van beveiliging als bij traditionele platformimplementaties. In plaats van het aanschaffen van softwarelicenties en de bijbehorende ondersteunende infrastructuur kunnen gebruikers van de Cordys Process Factory™ hun bedrijfsprocessen en services op elk moment en vanaf elke plaats ontsluiten, gebruiken, optimaliseren en vernieuwen.”

Jon Pyke, Chief Strategy Officer van Cordys: “Traditionele BPM is nog steeds een zaak van de IT-afdeling, terwijl innovatie van de kernprocessen een verantwoordelijkheid is van de business. Web 2.0 legt meer druk op de traditionele bedrijfssoftwaremarkt, aangezien gebruikers verwachten dat ze hun werkomgeving kunnen personaliseren, de look and feel kunnen aanpassen en content vanuit elke bron kunnen updaten. Dat alles binnen een en dezelfde browseromgeving. Daarnaast willen ze nieuwe functionaliteit toevoegen, processen veranderen en die delen met anderen. Cordys onderkent de impact van de sociale technologie op de bedrijfsomgeving en heeft daarom de Cordys Process Factory™ ontwikkeld om in te spelen op verwachtingen van de huidige kenniswerker. Daarbij komt Cordys tegelijkertijd tegemoet aan de hoge niveaus van beveiliging en betrouwbaarheid.”

Volgens Cordys is technologie voor On-Demand proces- en applicatieontwikkeling de volgende stap in het procesmatig denken en handelen. “Wanneer we in staat zijn deze applicaties zo te leveren, dat de controle op het proces en de applicaties in handen komt van de zakelijke gebruiker, dan zal dat naar onze verwachting zorgen voor een trendbreuk in het denken over BPM en de huidige marktdynamiek ingrijpend veranderen”, aldus Van Donge. “De Cordys Process Factory™ biedt gebruikers niet alleen een 100 procent webgebaseerde BPM-omgeving, maar ook een uniek multitenant SaaS-platform dat organisaties helpt bij het reduceren van kosten, maar toch ook in staat stelt om oplossingen op maat te ontwikkelen per afdeling, businessunit of regio.”

De Cordys Process Factory™ heeft als basis een multitenant SaaS-model en biedt daardoor een kosteneffectief, veilig, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en makkelijk te integreren On-Demand BPM-platform voor snellere applicatieontwikkeling. Dat is ideaal wanneer de waardeketen in de kern van de onderneming ligt. Gebruikers kunnen met drag-and-drop-technologie op maat gemaakte MashApps® creëren. Dat stelt hen in staat om applicaties snel en makkelijk aan te passen.

Meer informatie over de Cordys Process Factory™ is beschikbaar op www.theprocessfactory.com.


Over Cordys
Cordys is een wereldwijde leverancier van software voor bedrijfsprocesinnovatie. Het toonaangevende Business Operations Platform van Cordys bestaat uit een complete suite voor de volgende generatie Business Process Management (BPM) en Business Activity Monitoring (BAM), en een open, geïntegreerde set van tools en technologieën waaronder een Composite Application Framework (CAF), Master Data Management (MDM) en een SOA Grid. Het Cordys-platform stelt klanten in staat de snelheid van verandering drastisch te verhogen. Hierdoor veranderen zij de bedrijfsvoering dermate om een echte, klantgerichte bedrijfsvoering te realiseren. Wereldwijd hebben Global 2000-bedrijven gekozen voor Cordys om hun bedrijfsprestaties te verbeteren om een hogere productiviteit en veiligheid en een kortere time to market te realiseren en daarnaast sneller te kunnen inspelen op veranderende eisen vanuit de markt. Cordys heeft zijn hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, China, India en Israël.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie:

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Cas Heuvelmans / Paul Maris
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Bpm, Cordys

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share