Cordys maakt procesautomatisering mogelijk voor Google Apps

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  08-05-2009
Trefwoorden: Cordys

Cordys maakt procesautomatisering mogelijk voor Google Apps

Innovatie voor de markt van bedrijfssoftware voegt workflow en procesautomatisering toe aan Google Apps Premier Edition
Putten, 8 mei 2009 – Cordys, wereldwijd toonaangevend leverancier van software voor innovatie van bedrijfsprocessen, is Google Enterprise Partner™ geworden. Cordys levert gestructureerde workflow en procesautomatisering voor Google Apps™, een pakket met online diensten voor communicatie en samenwerking tussen medewerkers. Met de Cordys Process Factory voor Google Apps kan elke organisatie Google Apps gebruiken als onderdeel van haar kritische bedrijfsprocessen en projecten.

Cordys Process Factory en Google Apps Premier Edition worden als geïntegreerde oplossing geleverd in de Cloud, zodat het installeren van software niet nodig is en de kosten laag zijn. De combinatie van deze twee producten biedt de mogelijkheid om eenvoudig bedrijfsprocessen te automatiseren en voortdurend aan te passen aan veranderende omstandigheden, en daarnaast snel nieuwe software te ontwikkelen voor een specifieke behoefte. De kosten van dit innovatieve systeem zijn lager dan de prijs van een mobiele telefoon.

Google Apps biedt bedrijven eenvoudige maar krachtige instrumenten voor communicatie en samenwerking tussen medewerkers. Via Google Apps kunnen organisaties binnen hun eigen bedrijfsomgeving effectiever samenwerken door gebruik te maken van diensten als Gmail™-webmail, Google Talk™ instant messaging, Google Calendar™-agenda, Google Docs™-documenten, Google Sites™-websitebeheer en Google Video™. De hosting wordt volledig verzorgd door Google, zodat het downloaden en installeren van software of het aanschaffen en beheren van hardware niet nodig is.

De Cordys-oplossing die vandaag gelanceerd wordt, biedt gebruikers van Google Apps bijvoorbeeld de mogelijkheid om gestructureerde workflow toe te passen op ongestructureerde samenwerking, of om Google Docs-spreadsheets met ongestructureerde informatie te koppelen aan gestructureerde bedrijfssoftware. Daarnaast is het mogelijk om heel snel ‘situational applications’ te ontwikkelen: dit zijn specifieke toepassingen voor kleine groepen gebruikers, die gekoppeld worden aan de bestaande bedrijfstoepassingen. Voorbeelden van dergelijke ad-hocsoftware zijn projectmanagement, talentmanagement, budgetgoedkeuring en verandermanagement.

Jan Baan, CEO en oprichter van Cordys, zegt hierover: “Deze oplossing verandert fundamenteel de manier waarop software wordt ontwikkeld en geleverd. Het heeft nu lang genoeg geduurd dat een belangrijke groep van gebruikers uitgesloten wordt van het ontwikkelen van webapplicaties, zodat het toepassen van nieuwe technologie binnen bedrijven vertraging oploopt. Door het samenvoegen van de kracht van onze vooruitstrevende visie en technologie, en de innovatieve diensten van Google Apps ontstaat een totaal nieuwe situatie. Elke organisatie kan nu op basis van ‘mix & match’ haar bestaande bedrijfssoftware koppelen aan diensten en processen die via internet beschikbaar zijn. De huidige economische situatie vereist een nieuwe methode om deze uitdagingen aan te gaan en wij zijn erg blij dat we onze klanten juist nu deze mogelijkheid kunnen bieden.”

Scott McMullan, Google Apps Partner Lead voor Google Enterprise, zegt: “De integratie van Cordys Process Factory met Google Apps maakt het voor onze klanten mogelijk om nieuwe werkstromen en bedrijfsprocessen te ontwikkelen, waarmee ze extra waarde toevoegen aan onze applicaties. We zijn opgetogen om te zien hoe onze klanten steeds meer van hun bedrijfsprocessen kunnen automatiseren met het gemak van Cloud Orchestration via een simpele browser.”

Cordys Process Factory voor Google Apps is een hosted omgeving voor het ontwikkelen van Business Process Management-applicaties via internet. Deze ‘Platform-as-a-Service’ voor het beheer van bedrijfsprocessen helpt organisaties bij het snel ontwikkelen van ad-hocsoftware (MashApps®) om direct in te spelen op de behoefte van specifieke gebruikers. Bedrijven die deze ‘Cloud-toepassingen’ gaan gebruiken via het ‘pay-as-you-go model’, zijn in staat om hun totale IT-kosten te reduceren, de effectiviteit van hun IT-systemen te vergroten en sneller te innoveren.

Over Cordys
Cordys is een wereldwijde leverancier van software voor het innoveren van bedrijfsprocessen en voor zakelijke Cloud-toepassingen. Het leidende Cordys Business Operations Platform biedt closed-loop Business Process Management, Business Activity Monitoring en SaaS Deployment Frameworks voor het inrichten van een innovatieve Platform as a Service-oplossing. Tevens bevat het een open en geïntegreerde set van instrumenten en technologieën, zoals een Composite Application Framework, Master Data Management en een SOA Grid. Het Cordys-platform met zijn vooruitstrevende Cloud-technologie stelt organisaties in staat om veel sneller te veranderen, waardoor de innovatie van hun bedrijfsvoering fundamenteel verbeterd kan worden ten gunste van een klantgerichte strategie.
Global 2000-bedrijven hebben gekozen voor Cordys om belangrijke verbeteringen door te voeren in het functioneren van hun organisaties, zoals het verhogen van de productiviteit, het sneller op de markt brengen van nieuwe producten, het vergroten van de veiligheid of het sneller inspelen op veranderende marktomstandigheden. Cordys heeft naast het hoofdkantoor in Putten, Nederland, kantoren in Duitsland, Noord-Amerika, Engeland, China, India en Israël.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie:
Cordys
Rolf Diepeveen
Tel.: 0341 37 54 08
E-mail: [email protected]

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Cas Heuvelmans / Paul Maris
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: [email protected]

________________________________________
Google, iGoogle, Google Apps, Google Enterprise Professional Program, Gmail, Google Calendar, Google Talk, and Google Docs & Spreadsheets are trademarks of Google, Inc. All other company and product names may be trademarks of the respective companies with which they are associated.


Trefwoorden: Cordys

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share