Cordys Process Factory wint prijzen voor beste Cloud Management-oplossing en Cloud Application

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  22-01-2009
Trefwoorden: Cordys

Cordys Process Factory wint prijzen voor beste Cloud Management-oplossing en Cloud Application

Cordys valt in de prijzen op Cloud Computing Conference & Expo

Putten, 22 januari 2009 – Cordys heeft twee grote prijzen gekregen tijdens de eerste International Cloud Computing Conference & Expo in San Jose, Californië (VS). Cordys mocht de prijzen in ontvangst nemen voor de beste Cloud Management-oplossing en de beste Cloud Application.

Meer dan duizend vertegenwoordigers van bedrijven bezochten de conferentie. Alle bezoekers mochten stemmen op hun favoriete aanbieder van Cloud Computing-technologie. Prijzen waren er in vijf categorieën:

• Best Overall Cloud Product,
• Best Cloud Platform,
• Best Cloud Storage Solution,
• Best Cloud Management Solution,
• Best Cloud Application.

Tijdens het evenement demonstreerde Cordys zijn Process Factory. Dit is een multitenant platform voor het snel ontwikkelen en in gebruik nemen van zogenaamde Web 2.0-toepassingen. Het platform is een eenvoudige, schaalbare en veilige oplossing voor iedereen die MashApps®-bedrijfsprocessen in-the-cloud wil ontwikkelen. Dit kan eenvoudig door standaardbedrijfsapplicaties, zoals Google Apps, en commercieel beschikbare diensten samen te voegen en te koppelen. Ontwikkelaars kunnen MashApps® in slechts enkele minuten maken zonder te programmeren. Deze toepassing zou weleens voor ontwikkelomgevingen van Cloud-applicaties kunnen worden, wat Visual Basic is geweest voor Windows. Het platform ondersteunt de snelle, gebruiksvriendelijke en efficiënte ontwikkeling en implementatie van modelgebaseerde applicaties.

Volgens Jan Baan, oprichter en CEO van Cordys, zijn de awards een erkenning voor de voortdurende technologische ontwikkelingen waarvan klanten profiteren. “Wij zijn verheugd dat vakgenoten en klanten onze technologische innovatie erkennen. Van bedrijven wordt tegenwoordig verwacht dat ze flexibel zijn en zoveel mogelijk de kansen benutten die zich voordoen in de huidige, constant veranderende economische omstandigheden. Dit economische klimaat is de aanjager van procesinnovatie en daarom blijft de snelheid waarmee bedrijven kunnen veranderen en nieuwe producten casu quo diensten in de markt kunnen zetten, de belangrijkste onderscheidende factor in de concurrentiestrijd.”

“Automatisering als geheel verandert heel snel in een Cloud . Het is een verzameling virtuele diensten die voor iedereen overal toegankelijk is en losgekoppeld is van de onderliggende hardware”, zegt Jon Pyke, Chief Strategy Officer van Cordys. “De Cloud zal bedrijven en economieën op diverse manieren veranderen. De meeste veranderingen zijn moeilijk te voorspellen, maar één thema komt al bovendrijven: bedrijven gaan zich steeds meer gedragen zoals deze technologie zelf. Ze worden flexibeler, meer geïntegreerd en gespecialiseerd. Dat zijn geen nieuwe ontwikkelingen, maar ze worden wel versterkt door Cloud Computing.”

Jan Baan voorziet dat softwarebedrijven die dit op het internet gebaseerde model negeren, van de weg naar succes afraken en het bijzonder moeilijk zullen krijgen. Of het nu gaat om bedrijven die van origine online actief zijn, die migreren naar Software-as-a-Service (SaaS), of die een hybride aanpak hebben.

###

Over Cordys
Cordys (www.cordys.com) is wereldwijd leverancier van software voor bedrijfsprocesinnovatie en Enterprise Cloud Orchestration. Het Cordys Business Operations Platform (BOP) bestaat uit een complete reeks oplossingen voor Business Process Management (BPM) en Business Activity Monitoring (BAM), en het innovatieve Software-as-a-Service (SaaS). Deployment Framework (SDF). Hiermee biedt Cordys een complete Platform-as-a-Service-oplossing (PaaS). PaaS omvat open, geïntegreerde tools en technologieën, waaronder Composite Application Framework (CAF), Master Data Management (MDM) en een SOA Grid. Gebruikers kunnen met het Cordys-platform en de Cloud-technologie sneller inspelen op veranderingen en Business Operations innoveren. Zo realiseren ze een strategie waarin de klant echt centraal staat. Global 2000-bedrijven in de gehele wereld verbeteren met Cordys hun bedrijfsprestaties. Ze vergroten de productiviteit, verkorten de time to market, vergroten de veiligheid en kunnen sneller reageren op steeds veranderende marktomstandigheden. Het hoofdkantoor van Cordys is gevestigd in Putten, Nederland. Daarnaast heeft het bedrijf kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, China, India en Israël. Voor meer informatie over Cordys Process Factory: www.theprocessfactory.com

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie:
Lammers van Toorenburg Benelux PR
Cas Heuvelmans / Paul Maris
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: cordys@lvtpr.nl

Trefwoorden: Cordys

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share