Cordys tekent wereldwijde samenwerkingsovereenkomst met Corticon

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  24-06-2008
Trefwoorden: Business Rules Management, Cordys, Corticon,

Cordys tekent wereldwijde samenwerkingsovereenkomst met Corticon

Bedrijven combineren expertise op het gebied van business process management en business rules management

Putten, 24 juni 2008 – BPMS-specialist Cordys heeft een wereldwijd partnership gesloten met Corticon, een internationale onderneming die software voor business rules management ontwikkelt en levert. Bedrijven profiteren dankzij de samenwerking van een gebruiksvriendelijke Business Rules Management omgeving met Business Process Management.

Met het BPM-platform van Cordys kunnen klanten hun bedrijfsprocessen efficiënt ontwerpen, uitvoeren, monitoren en optimaliseren. De software van Corticon Technologies biedt daarnaast ruime mogelijkheden om besluitvormingstrajecten te automatiseren en te optimaliseren. Door beide te combineren ontstaat een krachtige basis voor een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering.

“Met onze gecombineerde oplossingen zijn bedrijven in staat om volledig procesgeoriënteerd te gaan werken. Daarnaast beschikken ze over een complete architectuur voor optimalisatie van besluitvormingstrajecten”, zegt Wim Heijting, President & COO bij Cordys. “Daarbij voorzien onze oplossingen onder meer in korte ontwikkeltrajecten waardoor de total cost of ownership daalt.”

“Door de samenwerking tussen Cordys en Corticon zijn we in staat BPM en bedrijfsregels te combineren in een gezamenlijke oplossing. Deze oplossing verhoogt het aanpassingsvermogen en de flexibiliteit van een bedrijf, biedt meer grip op bedrijfsprocessen en minimaliseert de complexiteit”, zegt Mark Allen, Chief Executive Officer bij Corticon Technologies. “De combinatie van de modelleeromgeving en het executieplatform voor SOA-omgevingen van Corticon en de gebruiksvriendelijke, bedrijfsbreed in te zetten BPM-producten van Cordys bieden bedrijfsanalisten de mogelijkheid snel en eenvoudig, processen en bedrijfsregels in samenhang te definiëren. Daarnaast zijn deze processen aan te passen voor optimale bedrijfsresultaten.”

###

Over Cordys
Cordys (www.cordys.com) levert hoogwaardige Business Process Management-oplossingen voor Global 2000-bedrijven. De unieke, op Service-Oriented Architecture (SOA) gebaseerde oplossing van Cordys voorziet in het sneller en beter ontwerpen, uitvoeren, monitoren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Bedrijven in verschillende markten wereldwijd kiezen Cordys voor de verbetering van hun bedrijfsprestaties. Deze optimalisatie is mogelijk doordat IT-systemen dankzij Cordys continu real-time geoptimaliseerd kunnen worden binnen een codevrije omgeving. Cordys heeft naast het hoofdkantoor in Putten, Nederland, kantoren in andere landen van Europa en in China, India en Noord- en Zuid-Amerika.

Over Corticon Technologies
Corticon Technologies ontwikkelt en levert Business Rules Management-oplossingen waarmee bedrijven hun beslissingstrajecten kunnen verbeteren. Met de software van Corticon kunnen bedrijven operationele beslissingen vaststellen, automatiseren, modelleren en verbeteren. Het wereldwijde hoofdkantoor van Corticon is gevestigd in Redwood City, Californië.
Corticon beschikt tevens over een uitgebreid partnernetwerk. De software van het bedrijf is in gebruik bij grote banken, verzekeraars, mediabedrijven, telecomproviders en overheden. Meer informatie is beschikbaar op www.corticon.com.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie:
Lammers van Toorenburg Benelux PR
Cas Heuvelmans / Sabine Lakerveld
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: cordys@lvtpr.nl

Trefwoorden: Business Rules Management, Cordys, Corticon,

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share