Digital Record Center Iron Mountain is product van het jaar

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  28-05-2009
Trefwoorden: Digital Record Center

Digital Record Center Iron Mountain is product van het jaar
Digitale opslagfaciliteit winnaar in de categorieën Cloud Computing, Virtualisatie en Data Warehousing/Storage

Alphen aan den Rijn, 28 mei 2009 – De digitale opslagfaciliteit Digital Record Center for Images van Iron Mountain, wereldwijd marktleider in informatiebescherming en opslagdiensten, heeft de Product of the Year-award van de Massachusetts Network Communications Council (MassNetComms) gewonnen. Het Digital Record Center for Images biedt bedrijven gehoste opslag en eenvoudige webtoegang tot gescande afbeeldingen, pdf’s en andere digitale bestanden. Leden van MassNetComms verkozen het Digital Record Center for Images, dat Iron Mountain in januari 2009 introduceerde, boven alle andere producten in de categorieën Cloud Computing, Virtualisatie en Data Warehousing/Storage.

Mark Horan, Executive Director van de Massachusetts Network Communications Council: “De Product of the Year Award erkent nieuwe, netwerkgebaseerde communicatieproducten, zoals het Digital Record Center for Images van Iron Mountain. Dit center behaalde snel uitstekende verkoopresultaten en veel klanten hebben de producten reeds in gebruik.”

“We zijn erg blij met de erkenning door de Massachusetts Network Communications Council”, zegt Chris Churchill, Vice-President Document Management Solutions van Iron Mountain. “Het Digital Record Center for Images is een belangrijk nieuw product voor ons. Het is namelijk de veilige opslagfaciliteit waarnaar we voor onze klanten lang hebben gezocht. Door de oplossing aan onze suite van documentbeheerdiensten toe te voegen, bieden we bedrijven één geïntegreerde oplossing voor het beheren, het digitaal kopiëren en het archiveren van fysieke informatie.”

Iron Mountain biedt klanten een complete beheeroplossing voor de life cycle van bedrijfsinformatie. Het Digital Record Center for Images draait op Content Manager OnDemand-software van IBM. Dat maakt de oplossing ideaal voor bedrijven die grote hoeveelheden of veel actieve documenten hebben. Dergelijke bestanden kunnen variëren van hypotheek-, krediet- of persoonlijke gegevens tot en met koopcontracten en creditcardafrekeningen. Door een digitale kopie van deze documenten te maken en deze online aan te bieden, kunnen medewerkers snel en eenvoudig deze informatie gebruiken en delen, ongeacht bestandstype of opslaglocatie.

De jaarlijks uitreiking van de Massachusetts Network Communications Council Awards vond dit jaar plaats op 14 april. De raad reikt deze prijzen uit als erkenning voor particulieren, bedrijven en producten die een belangrijke bijdrage leveren aan de netwerkcommunicatiebranche. Andere winnaars waren Segway, Dean Kamen (de oprichter van FIRST), de Rich Miner van Google en de Amerikaanse senator Edward Markey.

###

Over de Massachusetts Network Communications Council
De Massachusetts Network Communications Council ondersteunt bedrijven die actief zijn op het gebied van mobiele communicatie, video, breedband, beveiliging en cloud computing in de regio Massachusetts en New England (VS). MassNetComms stimuleert ondernemerschap en groei in de telecomsector door kennis te delen over belangrijke technische en zakelijke trends en de zichtbaarheid ervan bij klanten te vergroten. Voor meer informatie: www.MassNetComms.org.

Iron Mountain
Iron Mountain, Incorporated (NYSE: IRM) helpt bedrijven in de gehele wereld bij het verlagen van de kosten en risico’s die komen kijken bij informatiebescherming en opslag. Het bedrijf biedt oplossingen voor bestandsbeheer en databescherming en heeft de expertise en ervaring om complexe informatie-uitdagingen aan te gaan. Dit zijn bijvoorbeeld stijgende opslagkosten, aansprakelijkheid, compliancy en disaster recovery. Iron Mountain is opgericht in 1951 en biedt zijn diensten aan meer dan 120.000 bedrijven in de Verenigde Staten, Canada, Europa, Latijns-Amerika en de Pacific. Voor meer informatie: www.ironmountain.nl.


Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie:

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Lianne van Dijk
Tel.: 030-656 5070
E-mail: ironmountain@lvtpr.nl

Iron Mountain Europe
Claire Galboix-Alcaix
Marketing Communications Manager
Tel.: +44 207 939 1569
E-mail: cga@ironmountain.co.uk

Rhea Hokayem
PR / Marketing Communications Executive
Tel.: +44 207 939 1553
E-mail: RHokayem@ironmountain.co.uk




Trefwoorden: Digital Record Center

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share