Dimension Data benoemd tot Cisco IP Contact Center Enterprise Advanced Technology Partner

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  21-02-2008
Trefwoorden: Cisco

Dimension Data benoemd tot Cisco IP Contact Center Enterprise Advanced Technology Partner

Nederland, Barneveld, 21 februari 2008 – Dimension Data, leverancier van netwerkinfrastructuur-, (IP-)telefonie-, (IP-)contactcenter- en security-oplossingen, is in Nederland door Cisco Systems voor het derde achtereenvolgende jaar gecertificeerd tot IP Contact Center Enterprise Advanced Technology Partner.

Het Cisco Advanced Technology Provider-programma (ATP) richt zich op de selectie van partners die oplossingen op basis van geavanceerde technologieën, zoals IP-contactcenters, op de markt kunnen brengen. Het programma kent een strenge selectieprocedure. Zo is Dimension Data op basis van zijn omvangrijke kennis van IP-contactcenteroplossingen en zijn expertise in contactcenters in het algemeen door Cisco gecertificeerd voor dit programma.

Dimension Data biedt op de Nederlandse markt al een aantal jaar geavanceerde contactcenteroplossingen. De certificering tot Advanced Technology Partner onderstreept de ervaring van het bedrijf in IP-contactcenters.

Ton van Horsen, Managing Director Dimension Data in Nederland: "Voor ons is de certificering een bevestiging van onze inspanningen. De IP Contact Center Enterprise Advanced Technology Partner-status van Cisco Systems is een bewijs voor onze expertise in de markt voor high-end enterprise-contactcenters. We zien dan ook een sterke groei in klanten die zich tot ons wenden vanwege onze expertise op dit gebied.”

###
Over Dimension Data
Dimension Data plc. (LSE: DDT) is een gespecialiseerde leverancier van diensten en oplossingen waarmee klanten hun IT-infrastructuur kunnen ontwikkelen, bouwen en ondersteunen. Het bedrijf combineert expertise in netwerken, beveiliging, besturingsomgevingen, storage- en contactcentertechnologie met advies op het vlak van integratie en managed services. Hiermee biedt Dimension Data klanten op maat gemaakte oplossingen.
Voor meer informatie: www.dimensiondata.com/nl.

Dimension Data

Erik Bakker

Tel.: 0342 402 546

E-mail: [email protected]

Lammers van Toorenburg Benelux PR

Sabine Lakerveld
Tel.: 030 65 65 070 
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Cisco

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share