Dimension Data benoemd tot Cisco TelePresence Global-Authorized Technology Provider

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  13-01-2009
Trefwoorden: Cisco, Telepresence

Dimension Data benoemd tot Cisco TelePresence Global-Authorized Technology Provider
IT-infrastructuurspecialist treedt toe tot selecte groep wereldwijde partners

Barneveld, 13 januari 2009 – Dimension Data is door Cisco benoemd tot TelePresence Global Authorized Technology Provider (ATP). Dimension Data behoort nu tot een selecte groep partners die in de vijf bestaande Cisco-sectoren vertegenwoordigd zijn en de vaardigheden in huis hebben om Cisco TelePresence-oplossingen wereldwijd te verkopen, te ontwerpen, te installeren en te ondersteunen.

Cisco TelePresence is een revolutionaire oplossing die live ‘face to face’-contact via een IP-netwerk faciliteert. De oplossing combineert het uitstekende bereik, de intelligentie en de betrouwbaarheid van het internet met het gebruiksgemak van een telefoon. Zo biedt Cisco TelePresence een unieke, nieuwe manier om te vergaderen en samen te werken.

“We zijn verheugd dat we nu een van de drie partners zijn met een Cisco TelePresence-certificering”, zegt Steve Joubert, Group Executive Global Solutions bij Dimension Data. “Het High-Definition Cisco TelePresence-videoconferencingsysteem is een uitstekende tool. Hiermee kunnen bedrijven hun medewerkers op verschillende locaties laten samenwerken en communiceren alsof ze zich in dezelfde ruimte bevinden. Naast aanzienlijke besparingen op de reiskosten profiteren bedrijven met dit systeem van meer flexibiliteit. Niet voor niets is de verkoop van deze oplossing gigantisch toegenomen – met name onder wereldwijde organisaties die de communicatie tussen medewerkers willen verbeteren.”

“Cisco TelePresence verandert de manier waarop bedrijven communiceren en samenwerken”, zegt Richard McLeod, Director Unified Communications for Worldwide Channels bij Cisco. “Het behalen van de certificering is een uitstekende prestatie van Dimension Data. Hiermee bewijst het bedrijf dat het zich inzet om nieuwe expertise op het vlak van complexe netwerktechnologieën te ontwikkelen. Dimension Data treedt nu toe tot een select gezelschap van bedrijven die in staat zijn Cisco TelePresence-oplossingen wereldwijd te implementeren.”

####

Over Dimension Data
Dimension Data plc. (LSE: DDT) is een gespecialiseerde leverancier van diensten en oplossingen waarmee klanten hun IT-infrastructuur kunnen ontwikkelen, bouwen en ondersteunen. Het bedrijf combineert expertise in netwerken, beveiliging, besturingsomgevingen, storage- en contactcentertechnologie met advies op het vlak van integratie en managed services. Hiermee biedt Dimension Data klanten op maat gemaakte oplossingen.
Voor meer informatie: www.dimensiondata.com/nl.

Over Cisco
Cisco (Nasdaq: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Deze veranderen de manier waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com.
Over Cisco TelePresence
Cisco TelePresence combineert geavanceerde technologie met de kracht en beveiliging van internet. Cisco TelePresence beschikt over een uitzonderlijk hoog gebruiksgemak, lage foutgevoeligheid en uitgebreide keuze in omgevingsontwerp. Op deze manier maakt de oplossing virtueel samenwerken tot een persoonlijke ervaring. In een Cisco TelePresence-vergadering hebben deelnemers het gevoel dat ze zich in dezelfde ruimte bevinden, terwijl ze in realiteit ver van elkaar verwijderd zijn. Met deze oplossing kunnen gebruikers vergaderen in grote groepen, met ‘multipoint’- en ‘intercompany’-opties en interoperabiliteit met videoconferencing.

Dimension Data
Erik Bakker
Tel.: 0342 402 546
E-mail: [email protected]

Lammers van Toorenburg Benelux PR 
Diane Borst
Tel.: 030 65 65 070 
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Cisco, Telepresence

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share