Dimension Data benoemd tot Cisco Unified Customer Voice Portal Advanced Technology Partner

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  12-06-2008
Trefwoorden: Cisco

Dimension Data benoemd tot Cisco Unified Customer Voice Portal Advanced Technology Partner

Nederland, Barneveld, 12 juni 2008 – Dimension Data, leverancier van netwerkinfrastructuur- en (IP-)communicatieoplossingen, is in Nederland door Cisco gecertificeerd tot Unified Customer Voice Portal Advanced Technology Partner.

Met Cisco Unified Customer Voice Portal kunnen bedrijven geavanceerde zelfserviceapplicaties voor contactcenters realiseren. Klanten kunnen gebruikmaken van zowel spraak- als druktoetscommando’s om informatie op te vragen uit het contactcenter. Daarnaast kunnen ze het systeem gebruiken voor video-ondersteuning bij klantinteracties, zoals voor videocontactcenters, mobiele apparaten en kiosks.

Het Cisco Advanced Technology Provider-programma (ATP) is gericht op het selecteren van partners die oplossingen op basis van geavanceerde technologieën, zoals IP-contactcenters, op de markt kunnen brengen. Het programma kent een strenge selectieprocedure. Zo is Dimension Data op basis van zijn omvangrijke kennis van IP-contactcenteroplossingen en algemene expertise in contactcenters door Cisco gecertificeerd voor dit programma.

Dimension Data biedt op de Nederlandse markt al jaren geavanceerde IP-contactcenteroplossingen. De certificering tot Customer Voice Portal Advanced Technology Partner onderstreept de ervaring van het bedrijf in het stroomlijnen van IP-contactcenters.

Ton van Horsen, Managing Director Dimension Data Nederland: "Voor ons is de certificering een bevestiging van onze inspanningen. De Customer Voice Portal Advanced Technology Partner-status van Cisco is voor ons een bevestiging van onze expertise en betrouwbaarheid in de high-end Enterprise-contactcentermarkt. Deze certificering laat zien dat we blijven investeren en naar de toekomst kijken. Het bewijst meer dan eens dat onze inspanningen worden beloond en het stimuleert ons om onze klanten nog beter van dienst te zijn.”

###

Over Dimension Data
Dimension Data plc. (LSE: DDT) is een gespecialiseerde leverancier van diensten en oplossingen waarmee klanten hun IT-infrastructuur kunnen ontwikkelen, bouwen en ondersteunen. Het bedrijf combineert expertise in netwerken, beveiliging, besturingsomgevingen, storage- en contactcentertechnologie met advies op het vlak van integratie en managed services. Hiermee biedt Dimension Data klanten op maat gemaakte oplossingen.
Voor meer informatie: www.dimensiondata.com/nl.

Dimension Data

Erik Bakker

Tel.: 030 65 65 070
E-mail: [email protected]

Lammers van Toorenburg Benelux PR

Sabine Lakerveld


Tel.: 0342 402 546 E-mail: [email protected]

 

Trefwoorden: Cisco

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share