Dimension Data benoemt Paul Bamford tot global managing director Service Providers

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  08-09-2008
Trefwoorden: Bamford

Dimension Data benoemt Paul Bamford tot global managing director Service Providers

Barneveld, 8 september 2008 – Dimension Data benoemt Paul Bamford tot managing director van het wereldwijde Service Provider marktsegment.

Bamford, die in het Verenigd Koninkrijk is gestationeerd, houdt hij zich bezig met het strategische beleid en de operationele bedrijfsvoering van de serviceprovider-branche bij Dimension Data. Hierbij richt hij zich op het vergroten van het marktaandeel van het bedrijf en het verhogen van de klanttevredenheid in de serviceprovider-branche. Daarnaast richt Bamford zich op de coördinatie en uitbreiding van regionale innovatie en intellectual property.

Voordat Bamford bij Dimension Data in dienst kwam, werkte hij bij BT, Vodafone, EADS en Lucent Technologies. Zijn uitgebreide kennis van de serviceprovider-branche, gecombineerd met zijn managementervaring, zet Bamford bij Dimension Data in om de groei van het bedrijf in de serviceprovider-branche te ondersteunen.

Bamford werkt in zijn functie nauw samen met Scott Petty, Group Executive Services van Dimension Data. Samen ontwikkelen zij een concurrerend aanbod voor serviceproviders wereldwijd. Hiermee ondersteunt Dimension Data serviceproviders met het vergroten van de omzet met behulp van nieuwe concurrerende diensten, en het verlagen van kosten door processen te optimaliseren en het investeringsrendement op technologie te maximaliseren.

###

Over Dimension Data
Dimension Data plc. (LSE: DDT) is een gespecialiseerde leverancier van diensten en oplossingen waarmee klanten hun IT-infrastructuur kunnen ontwikkelen, bouwen en ondersteunen. Het bedrijf combineert expertise in netwerken, beveiliging, besturingsomgevingen, storage- en contactcentertechnologie met advies op het vlak van integratie en managed services. Hiermee biedt Dimension Data klanten op maat gemaakte oplossingen.
Voor meer informatie: www.dimensiondata.com/nl.

Trefwoorden: Bamford

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share