Dimension Data door McAfee benoemd tot Global Systems Integrator 2007

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  18-02-2008
Trefwoorden: Mcafee

Dimension Data door McAfee benoemd tot Global Systems Integrator 2007

Barneveld, 18 februari 2008 – Dimension Data, leverancier van netwerkinfrastructuur-, contactcenter-, informatiebeveiligings- en (IP-)telefonieoplossingen, is door McAfee benoemd tot ‘Global Systems Integrator of the year 2007’. Met deze prijs erkent McAfee Dimension Data als een uitmuntende partner.

McAfee, gevestigd in Santa Clara, Californië in de Verenigde Staten, is een vooraanstaand beveiligingstechnologiebedrijf met een uitgebreid portfolio voor endpoint-, netwerk- en databeveiliging. De focus van McAfee ligt op het voldoen aan regelgeving en op de consolidatie van risicomanagement. Gartner heeft het bedrijf recentelijk benoemd als leider in het Magic Quadrant for Endpoint Protection.

Ton van Horssen, Managing Director Dimension Data: “Deze award onderstreept onze grondige kennis van de McAfee-technologie en onze vaardigheden om deze expertise toe te passen bij onze klanten. Dankzij de inzet van onze toegewijde en vaardige medewerkers hebben we wereldwijd al aan 5.000 klanten beveiligingsoplossingen geleverd om ze adequaat te beschermen tegen beveiligingsrisico’s.”

Dimension Data heeft tien jaar wereldwijde ervaring in netwerkbeveiliging en heeft veel vooraanstaande klanten, waaronder de drie grootste financiële instellingen ter wereld, de grootste mobiele operator en de meest rendabele energiemaatschappij ter wereld.

Roger King, Executive Vice-President of Worldwide Channel Operations van McAfee: “Dimension Data maakt het voor McAfee mogelijk om bedrijven wereldwijd te bedienen. Bijvoorbeeld met de inzet van onze meest geavanceerde netwerkbeveiligingstechnologieën, zoals IntruShield. We kijken naar manieren om onze samenwerking met Dimension Data verder uit te breiden, omdat Dimension Data IT Security ziet als een kans om de continuïteit en beschikbaarheid van organisaties te verbeteren en bedrijfsdoelstellingen te behalen.”

###

Over Dimension Data
Dimension Data plc. (LSE: DDT) is een gespecialiseerde leverancier van diensten en oplossingen waarmee klanten hun IT-infrastructuur kunnen ontwikkelen, bouwen en ondersteunen. Het bedrijf combineert expertise in netwerken, beveiliging, besturingsomgevingen, storage- en contactcentertechnologie met advies op het vlak van integratie en managed services. Hiermee biedt Dimension Data klanten op maat gemaakte oplossingen.
Voor meer informatie: www.dimensiondata.com/nl.

Dimension Data

Erik Bakker

Tel.: 0342 402 546

E-mail: erik.bakker@eu.didata.com

Lammers van Toorenburg PR

Sabine Lakerveld

Tel.: 030 65 65 070

E-mail: dimensiondata@lvtpr.nl


Trefwoorden: Mcafee

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share