Dimension Data onderscheiden met twee Microsoft Partner of the Year Awards

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  17-07-2008
Trefwoorden: Microsoft

Dimension Data onderscheiden met twee Microsoft Partner of the Year Awards

Barneveld, 17 juli 2008 – Dimension Data heeft twee Partner of the Year Awards in ontvangst genomen tijdens de Microsoft Worldwide Partner Awards 2008. In de categorie ‘Advanced Infrastructure Solutions’ werd Dimension Data Systems Management Partner of the Year. In de categorie ‘Information Worker Solutions’ sleepte het bedrijf de award voor Office Deployment Partner of the Year in de wacht.

De Microsoft Partner Program Awards erkennen en belonen Microsoft-partners die in het voorafgaande jaar een uitzonderlijke, op Microsoft gebaseerde oplossing hebben ontwikkeld en uitgebracht. Microsoft reikte de awards in meerdere categorieën uit. De winnaars werden gekozen uit meer dan 2.000 partners wereldwijd.

Advanced Infrastructure Solutions, Systems Management Partner of the Year
Dimension Data dankt de award in de categorie ‘Advanced Infrastructure Solutions’ aan het door het bedrijf ontwikkelde life cycle management-systeem dat de besturing vereenvoudigt en kosten van het implementeren, managen en onderhouden van server- en desktop computing-systemen minimaliseert. Dimension Data Managed Services for Microsoft Infrastructure combineert slimme technologie (Microsoft System Center Configuration Manager en System Center Operations Manager), bewezen processen (Microsoft Business Desktop Deployment) en een duidelijk beheerframework (Microsoft Operations Framework). Hiermee profiteren klanten van een altijd geoptimaliseerde infrastructuur. Daarnaast zorgt de integratie van System Center Operations Manager 2007 en Dimension Data Global Sevices Operating Architecture ervoor dat Dimension Data al zijn geavanceerde diensten kan leveren aan zijn klanten wereldwijd.

Information Worker Solutions, Office Deployment Partner of the Year
De award in de categorie ‘Information Worker Solutions’ krijgt Dimension Data voor de innovatieve oplossing gebaseerd op de Microsoft Business Desktop Deployment Solution Accelerator. Deze oplossing biedt klanten ‘zero touch’ implementatieoplossingen met daarin Microsoft Office 2007-systeemupgrades. Met de oplossing bieden klanten hun medewerkers eenvoudig een consistente en betrouwbare computeromgeving en besparen ze tegelijkertijd kosten. Andere voordelen zijn de automatisering van handmatige processen, minder downtime en lagere trainingskosten.

Rob Lopez, Managing Director Global Solutions bij Dimension Data: “De toekenning van deze Microsoft Awards voor onze oplossingen is een erkenning van onze diepgaande expertise op dit gebied. We begrijpen zowel de Microsoft-technologie als de zaken waar onze klanten tegenaan lopen. We ontwierpen onze Dynamic Desktop Deployment- en Managed Services-oplossingen vanuit de behoeften van de klant voor betere uitrol en beheer van desktopapparatuur. Dit heeft als resultaat dat we ontzettend veel positieve feedback krijgen van onze klanten wereldwijd op beide oplossingen. Deze awards zijn de kersen op de taart.”

###
Over Dimension Data
Dimension Data plc. (LSE: DDT) is een gespecialiseerde leverancier van diensten en oplossingen waarmee klanten hun IT-infrastructuur kunnen ontwikkelen, bouwen en ondersteunen. Het bedrijf combineert expertise in netwerken, beveiliging, besturingsomgevingen, storage- en contactcentertechnologie met advies op het vlak van integratie en managed services. Hiermee biedt Dimension Data klanten op maat gemaakte oplossingen.
Voor meer informatie: www.dimensiondata.com/nl.Dimension Data
Erik Bakker
Tel.: 0342 402 546
E-mail: [email protected]

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Sabine Lakerveld
Tel.: 030- 65 65 070
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Microsoft

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share