Dimension Data sleept tweede McAfee Award in de wacht

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  04-06-2008
Trefwoorden: Mc Afee

Dimension Data sleept tweede McAfee Award in de wacht
Dimension Data benoemd tot Global Partner of The Year Award 2007

Barneveld, 4 juni 2008 – Dimension Data heeft de McAfee Global Partner of the Year Award 2007 in ontvangst mogen nemen. Het is de tweede keer dit jaar dat Dimension Data een award ontvangt van McAfee. In januari 2008 erkende McAfee het bedrijf al als Global Systems Integrator of the Year.

“Deze McAfee Award onderstreept de professionele aanpak en hoge servicekwaliteit van onze beveiligingsexperts wereldwijd”, aldus Ton van Horssen, Managing Director van Dimension Data Nederland. “Beveiligingstechnologie raakt alle aspecten van een bedrijfsinfrastructuur – van servers en datacentres tot en met desktops, laptops, mobiele apparaten en pda’s die op een WAN aangesloten zijn of op afstand actief zijn. Met het stijgende aantal aanvallen op zakelijke netwerken is beveiliging een belangrijk aandachtspunt voor alle bedrijven.”

De wereldwijde beveiligingstak van Dimension Data realiseerde in de eerste zes maanden van het huidige financiële boekjaar een omzetgroei van 36 procent.

Roger King, Executive Vice-President Worldwide Channel Operations van McAfee: “Ondanks dat er meerdere technologieën en leveranciers in de beveiligingsbranche aanwezig zijn, zijn er maar weinig integrators die, zoals Dimension Data, een breed assortiment van technologieën en adviesvaardigheden bieden, die nodig zijn om wereldwijd bedrijven te kunnen ondersteunen in hun beveiligingsbeleid.”

###

Over Dimension Data
Dimension Data plc. (LSE: DDT) is een gespecialiseerde leverancier van diensten en oplossingen waarmee klanten hun IT-infrastructuur kunnen ontwikkelen, bouwen en ondersteunen. Het bedrijf combineert expertise in netwerken, beveiliging, besturingsomgevingen, storage- en contactcentertechnologie met advies op het vlak van integratie en managed services. Hiermee biedt Dimension Data klanten op maat gemaakte oplossingen.
Voor meer informatie: www.dimensiondata.com/nl.

Trefwoorden: Mc Afee

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share