Dimension Data wint twintig Cisco Awards

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  15-06-2009
Trefwoorden: Cisco


Dimension Data wint twintig Cisco Awards
Dimension Data Nederland wint Cisco Foundation Partner of the Year Award

Barneveld, 15 juni 2009 – Dimension Data heeft twintig Cisco Partner Summit Global en Theatre Awards gewonnen, waaronder de wereldwijde prijs voor Technology Excellence Partner of the Year, European Markets Partner of the Year en Asia Pacific Partner of the Year (Datacraft Asia). Cisco reikte deze prijzen uit op de jaarlijkse conferentie voor zijn kanaalpartners in Boston, Verenigde Staten. Dimension Data Nederland won de Cisco Foundation Partner of the Year Award. Dimension Data Nederland ontving deze prijs onder andere voor de toegevoegde waarde die het bedrijf biedt voor Cisco-Installed Base Lifecycle Management (IBLM).

Met de Global Awards beloont Cisco voorbeeldige kanaalpartners wier gedrag Cisco graag zou zien bij al zijn partners. Tot de nominatiecategorieën behoren: innovatieve bedrijfsvoering, applicatiesuccessen, unieke programma’s, probleemoplossingen en verkoopaanpak. Een gezelschap van Cisco Worldwide Channel- en Theatre-managers selecteerde alle winnaars.

“Ik heb de eer en het privilege om bekend te maken dat Dimension Data prijzen heeft gewonnen op de wereldwijde Cisco Partner Summit”, zegt Keith Goodwin, Senior Vice-President Worldwide Channels van Cisco. “De drie wereldwijde awards vormen een erkenning voor de prestaties van Dimension Data als Cisco-kanaalpartner in 2008.”

Brett Dawson, CEO van Dimension Data: “We zijn bijzonder verheugd dat we over de gehele wereld twintig awards in de wacht hebben gesleept. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige oplossingen die de zakelijke prestaties van onze klanten verhogen. De prijzen onderstrepen de deskundigheid van onze diensten en oplossingen voor de implementatie en het beheer van Cisco-technologieën.”

In Europees verband won Dimension Data de Foundation Partner of the Year Geography Award in Nederland en in Groot-Brittannië, en de Unified Partner of the Year Award in België. Daarnaast benoemde Cisco het bedrijf tot Industry Solutions Partner of the Year in Duitsland en tot SMB/Commercial Partner of the Year in Tsjechië. In Groot-Brittannië sleepte Dimension Data de Foundation Partner of the Year Theatre Award in de wacht.

De Americas-divisie van Dimension Data ontving de Services Partner of the Year Award in de VS en de Technology Excellence Partner of the Year Award in de VS en in Canada. Daarnaast benoemde Cisco de Americas-divisie tot Cisco Capital Partner of the Year in de oostelijke regio’s van de VS en in Canada, en tot Technology Excellence Partner of the Year, Unified Communications, in Mexico en in Brazilië.

In Azië en in de Pacific won Dimension Data Australië de Top Datacenter Growth Award. Express Data won de Top Distributor Award en Dimension Data Learning Solutions ontving de Cisco Excellence in Innovation Award. Training Partners Ltd., dochteronderneming van Datacraft Asia, won de Learning Partner of the Year Award.

Dimension Data Middle East & Africa won de Enterprise Partner of the Year Award en Solution Innovation Partner of the Year Award, beide in Afrika.

Cisco reikt de Cisco Partner Summit-awards uit op drie niveaus: regionaal, Theatre en wereldwijd. De wereldwijde Cisco Partner Summit Awards onderstrepen de uitstekende partnerprestaties in een specifieke technologiemarkt verspreid over verschillende regio’s. De Cisco Partner Summit Awards voor Theatre en regionaal zijn een beloning voor de partnerprestaties in een specifieke regio.

####

Over Dimension Data
Dimension Data plc. (LSE: DDT) is een gespecialiseerde leverancier van IT-diensten en -oplossingen, waarmee klanten hun IT-infrastructuur kunnen ontwikkelen, bouwen, ondersteunen en beheren. Het bedrijf combineert expertise in technologieën voor netwerken, convergente communicatie, beveiliging, datacenters, storage, Microsoft en contactcenters met vaardigheden op het gebied van consultancy, integratie en managed services. Hiermee biedt Dimension Data klanten op maat gemaakte oplossingen. Voor meer informatie: www.dimensiondata.com/nl

Dimension Data
Erik Bakker
Tel.: 0342 402 546
E-mail: erik.bakker@eu.didata.com
 
Lammers van Toorenburg Benelux PR 
Lianne van Dijk
Tel.: 030 65 65 070 
E-mail: dimensiondata@lvtpr.nl

Trefwoorden: Cisco

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share