Hoe kunt u met uw huidige telefoniesysteem de stap maken naar Unified Communications? Dimension Data

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  28-02-2008
Trefwoorden: Seminar, Unified Communications

Hoe kunt u met uw huidige telefoniesysteem de stap maken naar Unified Communications? Dimension Data geeft in twee seminars het antwoord op deze vraag.

Data: woensdag 26 en donderdag 27 maart 2008
Locatie: Dimension Data, Veemweg 23-25, Barneveld
Tijd: 13:00 – 16:30 uur

Unified Communications combineert het beste van twee werelden: uw huidige telefoniesysteem en Microsoft-oplossingen. Hoe is deze combinatie te verwezenlijken? Het antwoord op deze vraag krijgt u tijdens de twee seminars die Dimension Data op woensdag 26 en donderdag 27 maart organiseert.

Op woensdag 26 maart is het seminar speciaal bedoeld voor bedrijven die als huidige telefoniesysteem Nortel gebruiken. Voor bedrijven die gebruikmaken van een Cisco-telefoniesysteem wordt donderdag 27 maart een seminar gehouden.

De Nortel- en Cisco-telefoonsystemen in combinatie met Microsoft Office Communication Server (OCS) vormen krachtige Unified Communications-oplossingen waarin IP-telefonie onder andere is te combineren met ‘Presence’-, ‘Instant Messaging’- en ‘Click-to-dial’-functionaliteit.

Tijdens de seminars staat Dimension Data stil bij ontwikkelingen, trends, consequenties en aandachtspunten. Deze aspecten zijn van belang bij de beslissing om Unified Communications toe te passen en Microsoft OCS aan een Nortel- of Cisco-telefoniesysteem toe te voegen. Deelnemers krijgen praktische tips en overwegingen die van belang zijn voor een succesvolle implementatie. Dimension Data sluit de seminars af met een Live Unified Communications/Integrated Collaboration-demonstratie.

Deelnemers kunnen zich aanmelden via www.dimensiondata.com/nl. Hier is ook meer informatie te vinden over de seminars.

###
Over Dimension Data
Dimension Data plc. (LSE: DDT) is een gespecialiseerde leverancier van diensten en oplossingen waarmee klanten hun IT-infrastructuur kunnen ontwikkelen, bouwen en ondersteunen. Het bedrijf combineert expertise in netwerken, beveiliging, besturingsomgevingen, storage- en contactcentertechnologie met advies op het vlak van integratie en managed services. Hiermee biedt Dimension Data klanten op maat gemaakte oplossingen.
Voor meer informatie: www.dimensiondata.com/nl.

Trefwoorden: Seminar, Unified Communications

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share