HumanWave introduceert hèt HR-portal

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  01-09-2008
Trefwoorden: Humanwave

HumanWave introduceert hèt HR-portal
Hèt portal integreert met backofficesystemen, webservices en internet


Putten, 1 september 2008 – HumanWave, 100% dochteronderneming van Cordys, lanceert een nieuw portal voor het beheren van Human Resource-processen en -gegevens. Deze oplossing, die op het Cordys-platform is gebouwd, integreert met ERP- en backofficesystemen, webservices en internet. Zo biedt HumanWave de HR-professionals één complete oplossing voor toegang tot alle benodigde gegevens.

Het HumanWave-portal is de ideale HR-oplossing voor mkb’ers. Het portal is geschikt voor 50 tot 2.500 gebruikers. HumanWave biedt standaard een complete personeelsadministratie, workflow en contentmanagementsysteem. Bedrijven betalen alleen een prijs per gebruiker – dus geen licentie- en onderhoudskosten. Daarnaast is de oplossing bijzonder eenvoudig te implementeren en uitermate gebruiksvriendelijk. Een training is niet nodig: gebruikers kunnen met HumanWave direct aan de slag.

Bedrijven kunnen de look and feel van het HumanWave-portal naar wens samenstellen. Bedrijven kiezen zelf hun indeling, favoriete kleuren en logo’s. Op deze manier is HumanWave volledig te personaliseren binnen een huisstijl. Ook voor wat betreft functionaliteit is de oplossing op maat te maken. Zo kunnen gebruikers in HumanWave veelgebruikte koppelingen naar externe webpagina’s opnemen en zelf nieuws aanmaken.

“HumanWave is een zegen voor mkb’ers. Een dergelijk portal was voorheen alleen weggelegd voor grote bedrijven met een ruim budget. Nu kunnen ook kleine en middelgrote organisaties profiteren van één toegangstool tot al hun HR-gegevens en -processen”, zegt Bart Aarsen, directeur van HumanWave. “Bovendien betalen bedrijven alleen voor wat ze daadwerkelijk gebruiken. Dat maakt HumanWave tot een kleine investering die grote winst oplevert.”

###

HumanWave
HumanWave is de leverancier van de meest innovatieve HRM-oplossing voor professionals. Met de HumanWave-oplossing hebben HR-professionals toegang tot alle benodigde gegevens. HumanWave is met het hoofdkantoor gevestigd in Putten. Voor meer informatie: www.humanwave.nl.


Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal:
Lammers van Toorenburg Benelux PR
Cas Heuvelmans / Sabine Steen-Lakerveld
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: humanwave@lvtpr.nlTrefwoorden: Humanwave

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share