Iron Mountain Digital benoemt Margriet Hoving tot Channel Manager Benelux

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  25-03-2009


Iron Mountain Digital benoemt Margriet Hoving tot Channel Manager Benelux

Schiphol-Rijk, 25 maart 2009 – Iron Mountain Digital, de technologietak van Iron Mountain, Incorporated (NYSE: IRM) en toonaangevend leverancier van Storage-as-a-Service-diensten (STaaS) voor gegevensback-up en opslag, benoemt Margriet Hoving tot Channel Manager Benelux. Met de creatie van deze nieuwe functie onderstreept Iron Mountain Digital Benelux zijn focus voor 2009 op het kanaal. Als Channel Manager is Hoving verantwoordelijk voor het opbouwen, onderhouden en uitbreiden van het partnerprogramma voor het Benelux-kanaal. Zij zal zich inzetten voor het werven van nieuwe partners om gezamenlijk nieuwe zakelijke activiteiten te ontwikkelen.

Steeds meer bedrijven omarmen Storage-as-a-Service en outsourcen op grote schaal bedrijfsprocessen. Ze willen zich richten op hun kerntaken. De vereiste technologie kunnen ze bij ons afnemen, waaronder oplossingen voor het volledige bestandsbeheer. Dit geeft ze meer tijd te bouwen aan de groei van hun organisatie.

“Wij zijn erg verheugd dat we ons team kunnen versterken met Margriet Hoving”, zegt Martin van Pijkeren, Sales Manager Benelux bij Iron Mountain Digital. “Ik ben ervan overtuigd dat zij met haar inzet en haar persoonlijke manier van werken binnen de kortste keren ons kanaal verder uitbouwt met enkele mooie partners.”

Voordat Margriet Hoving in dienst kwam bij Iron Mountain Digital, werkte zij als accountmanager bij Intellistorage, waar ze ervaring opdeed in het contact met eindgebruikers en met salesactiviteiten voor grote bedrijven. Daarvoor heeft Hoving een aantal jaar als Sales Executive en als productmanager gewerkt bij SNE B.V. Daar contracteerde Hoving onder meer nieuwe resellers voor de producten, bedacht marketingacties en organiseerde klantdagen.

Iron Mountain Digital werkt op dit moment samen met meer dan 300 partners in 75 landen. Iron Mountain Digital is op zoek naar partners die bereid zijn hun productkennis uit te breiden en die het complete Storage-as-a-Service-portfolio willen leveren. In dat portfolio zitten onder meer de Connected Backup- en LiveVault-oplossingen van Iron Mountain Digital, evenals de onlangs gelanceerde Virtual File Store-dienst.

# # #

Over Iron Mountain Digital
Iron Mountain Digital is wereldwijd de grootste aanbieder van enterprise STorage-as-a-Service-oplossingen voor back-up en archivering. De technologie-unit van Iron Mountain, Incorporated levert zijn allesomvattende oplossingen op het gebied van databescherming en -herstel, digitale archivering en beheer van intellectueel eigendom aan duizenden bedrijven wereldwijd. Iron Mountain Digital levert direct of via een wereldwijd partnernetwerk. Het Amerikaanse hoofdkantoor van Iron Mountain Digital bevindt zich in Southborough, Massachusetts. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Frankfurt am Main (Duitsland). Voor meer informatie: www.ironmountaindigital.nl.

Over Iron Mountain
Iron Mountain, Incorporated (NYSE: IRM) helpt bedrijven in de gehele wereld bij het verlagen van de kosten en risico’s die komen kijken bij informatiebescherming en opslag. Het bedrijf biedt oplossingen voor bestandsbeheer en databescherming en heeft de expertise en ervaring om complexe informatie-uitdagingen aan te gaan. Dit zijn bijvoorbeeld stijgende opslagkosten, aansprakelijkheid, compliancy en disaster recovery. Iron Mountain is opgericht in 1951 en biedt zijn diensten aan meer dan 120.000 bedrijven in de Verenigde Staten, Canada, Europa, Latijns-Amerika en de Pacific. Voor meer informatie: www.ironmountain.nl.

Voor meer informatie:
Lammers van Toorenburg Benelux PR
Lianne van Dijk
Tel.: 030-656 5070
E-mail: [email protected]

Iron Mountain Digital
Angelika Greil
Manager Marketing Europe
E-mail: [email protected] Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share