Iron Mountain Digital lanceert nieuw wereldwijd partnerprogramma

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  14-02-2008

Iron Mountain Digital lanceert nieuw wereldwijd partnerprogramma

Unieke voordelen voor VAR’s, MSP’s, hostingbedrijven en technologiepartners

Schiphol-Rijk, 14 februari 2008 – Iron Mountain Digital, specialist in beveiliging en opslag van digitale data en onderdeel van Iron Mountain, Incorporated (NYSE: IRM), lanceert een nieuw wereldwijd partnerprogramma: het Iron Mountain Digital Global Partner Program. Met dit programma kan Iron Mountain Digital zijn partners nog beter van dienst zijn en het aantal partners in Europa verder uitbreiden. Het programma biedt Iron Mountain Digital-partners verschillende tools en resources die helpen om het portfolio deskundig en breed aan te bieden. Hiertoe behoren channelmanagement-, technische en
marktontwikkelingstools.

“Iron Mountain Digital zet zijn partnerprogramma al lange tijd in om de markt voor zijn storage-as-a-service-oplossingen uit te breiden. Alleen al in 2007 hebben onze partners 3.000 nieuwe klanten geworven. Ook introduceerden zij onze oplossingen in nieuwe markten, waaronder Japan, Australië en Zuid-Afrika”, zegt Martin van Pijkeren, Sales Manager Nederland en Belgie van Iron Mountain Digital. “We hebben het nieuwe partnerprogramma ontwikkeld om onze partners nog meer expertise en ondersteuning in het kanaal te bieden. Met het programma bieden we partners in een gestructureerde vorm tools en resources voor de specifieke lokale markten waarbinnen ze opereren.”

Het Global Partner Program biedt partners die de mkb- en enterprise-markt bedienen, een aanbod op maat, ongeacht of partners de Iron Mountain Digital-hostingfaciliteiten gebruiken, data zelf hosten of producten verkopen waarbij de klant de host is.

“IntelliStorage biedt de innovatieve Connected- en LiveVault-oplossingen van Iron Mountain Digital al sinds 2006 op de Nederlandse markt aan. De nieuwe tools en resources die we via het Global Partner Program van Iron Mountain Digital tot onze beschikking hebben, helpen ons bij het aanbieden van onze totaaloplossingen”, zegt Phillip Hyde, directeur van IntelliStorage. “Als Managed Service Provider Partner hebben we vooral veel profijt van de technische en professionele ondersteuning van Iron Mountain Digital. Maar ook via ons zusterbedrijf ContinuityCenter leveren we krachtige storage- en serveroplossingen op basis van Connected en LiveVault. We hosten onze eigen Iron Mountain Digital-
serveromgevingen en hebben deze geïntegreerd met ons eigen automatisch beheer en onze eigen automatische beheer- en service-provisioning-applicaties. Onze oplossingen in combinatie met het nieuwe partnerprogramma stellen ons nu in staat om ons imago als betrouwbare technologieadviseur en -leverancier aan middelgrote klanten verder te versterken.”

Het Iron Mountain Digital Global Partner Program omvat vier verschillende partnerships.

• Value-Added Reseller (VAR) Partner: speciaal voor VAR’s die Iron Mountain Digital-databeschermingsoplossingen aanbieden aan enterprise- en mkb-klanten.
• Managed Service Provider (MSP) Partner: met dit speciale partnerprogramma kunnen MSP’s de Iron Mountain Digital Connected Backup- en LiveVault-serverback-upoplossingen integreren in hun aanbod en data hosten vanaf de maximaal beveiligde Iron Mountain Digital -datacenters.
• Hosting Partner: programma voor (mobiele-)telecommunicatie- en hosting-bedrijven. Zij kunnen hun diensten aan zakelijke klanten eenvoudig uitbreiden met de Iron Mountain Digital-hostingdatabeschermingsdiensten.
• Technology Partner: voor marktleiders die hun oplossingen combineren met Iron Mountain Digital-producten om een uitgebreider pakket van informatiebeschermings- en beheeroplossingen te kunnen aanbieden.

Andere voordelen van het Iron Mountain Digital-partnerprogramma.
• Dedicated Channel Management Resources: een ervaren channelmanager van Iron Mountain Digital ondersteunt partners bij presales en bij het gebruik van technische resources.
• Technical Resources: Iron Mountain biedt partners technische trainingen en professionele services. Deze diensten zijn geschikt voor MSP’s, hostingpartners die eerstelijns ondersteuning aanbieden, of partners die Iron Mountain Digital -applicaties hosten. Daarnaast biedt Iron Mountain Digital technische resources voor presales.
• Market Development Resources: partners hebben toegang tot een uitgebreid pakket van salestools en pipeline development resources. Daarbij ondersteunt Iron Mountain Digital hen bij het op de markt brengen van Iron Mountain Digital -oplossingen.

Iron Mountain Digital heeft wereldwijd meer dan 300 partners in 40 landen. Voor meer informatie over het Global Partner Program van Iron Mountain Digital: www.ironmountain.nl/partners/.


# # #

Over Iron Mountain Digital
Iron Mountain Digital is de technologie-unit van Iron Mountain, Incorporated en een wereldwijde aanbieder van software en services voor de beveiliging, de archivering en het herstel van digitale data. Iron Mountain Digital biedt zijn veelomvattende oplossingen en service op het gebied van databescherming, -herstel en digitale archivering direct of via een wereldwijd net van partners aan. Het Amerikaanse hoofdkantoor van Iron Mountain Digital bevindt zich in Southborough, Massachusetts. Het Europese hoofdkantoor is in Frankfurt am Main (Duitsland) gevestigd. Meer informatie: www.ironmountaindigital.nl.

Over Iron Mountain
Iron Mountain, Incorporated (NYSE: IRM) in Boston, Massachusetts (VS), is wereldwijd leverancier van oplossingen voor Records Management en Data Protection. Het bedrijf biedt oplossingen en diensten voor storage, bescherming en beheer van fysieke en digitale media. Hiertoe behoren onder andere consultancydiensten en disaster recovery-oplossingen. Bedrijven profiteren met de producten en oplossingen van Iron Mountain van kostenverlaging voor databeheer, een veilig beheer van bedrijfskritische informatie, risicobeheer voor compliancy en toegenomen bedrijfscontinuïteit. Iron Mountain is opgericht in 1951 en levert zijn diensten aan meer dan 100.000 zakelijke klanten in de Verenigde Staten, Canada, Europa, Latijns-Amerika en de Pacific. Voor meer informatie: www.ironmountain.com.

Over IntelliStorage
IntelliStorage (opgericht in 2001) levert complete oplossingen voor opslag en beschikbaarheid van data en applicaties. Van advies en implementatie tot en met de training en het support. De oplossingen bestaan uit zowel ‘storage systemen’ als ‘managed services’. Daarnaast optimaliseert IntelliStorage haar dienstverlening door de toepassing van SLA management. Hierdoor kunnen ICT-organisaties hun datamanagement processen in hoge mate automatiseren en een optimale beschikbaarheid garanderen. IntelliStorage heeft strategische partnerships met toonaangevende leveranciers van storagesystemen. De ‘managed services’ worden aangeboden via zusterbedrijf Continuity Solutions BV. Het hoofdkantoor van IntelliStorage Solutions B.V. is gevestigd in Naarden. Voor meer informatie: www.intellistorage.com.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:


Voor meer informatie:
Lammers van Toorenburg Benelux PR
Sabine Lakerveld
Tel.: 030-656 5070
E-mail: ironmountaindigital@lvtpr.nl

Iron Mountain Digital
Angelika Greil
Manager Marketing Europe
E-mail: mkt-digital-europe@ironmountain.com

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share