Iron Mountain Digital op CeBIT met Storage-as-a-Service

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  04-03-2008
Trefwoorden: Cebit

Iron Mountain Digital op CeBIT met Storage-as-a-Service

Oplossing zorgt voor veilig opgeslagen en maximaal te benutten data

Schiphol-Rijk, 4 maart 2008 – Iron Mountain Digital, specialist in beveiliging en opslag van digitale data en onderdeel van Iron Mountain, Incorporated (NYSE: IRM), presenteert tijdens CeBit 2008 in Hannover zijn Storage-as-a-Service-aanbod. De stand van Iron Mountain Digital is te vinden in hal 2, standnummer D49.

Storage-as-a-Service slaat data niet alleen veilig op, het zorgt er ook voor dat de opgeslagen informatie altijd bruikbaar is. Met deze oplossing hebben gebruikers optimale controle over hun data en profiteren ze van snelle toegang tot informatie. Hiermee leggen ze de basis voor recovery-doeleinden, bedrijfscontinuïteit en probleemoplossing.

“Ondernemingen worden tegenwoordig geconfronteerd met een explosieve datagroei, verregaande regelgeving, retentiebehoeften en de vraag naar langetermijnarchivering”, zegt Martin van Pijkeren, Sales Manager Nederland en België van Iron Mountain Digital. “Met Storage-as-a-Service kunnen bedrijven deze issues aanpakken terwijl ze de kosten in de hand houden.”

Storage-as-a-Service van Iron Mountain Digital combineert dataopslag op afstand met een servicelaag die beveiliging, beschikbaarheid en bruikbaarheid biedt. Ook zorgt de oplossing ervoor dat de opslag voldoet aan lokale, regionale en internationale regelgeving en dat de voor het bedrijf geldende retentieprotocollen worden nageleefd. De oplossing van Iron Mountain Digital omvat:

• Connected Backup for PC – deze oplossing voert in de achtergrond automatisch geplande back-ups uit voor pc’s en notebooks. Zo kunnen bedrijven data terugvinden na een virusaanval, diefstal van een laptop, aantasting van gegevens of een gebruikersfout.
• DataDefense – beschermt gestolen laptops of pc’s door de data die erop staat te versleutelen of te wissen, zelfs als deze offline zijn. Zo kan data nooit in handen vallen van de verkeerde personen. In combinatie met de Connected Backup for PC-oplossing stelt DataDefense nog scherpere regels vast om overtredingen te voorkomen. Dankzij Connected Backup for PC blijft data nog steeds in eigen bezit en is deze dus terug te zetten.
• Connected Backup for Server - zorgt voor automatische back-up en herstel van data op Microsoft Windows 2000- en Microsoft Windows 2003-file- en printservers en op Windows Server-besturingssystemen.
• LiveVault – deze back-upoplossing voor servers is perfect voor bedrijven met meerdere servers en veel dochterbedrijven, die strenge eisen hebben wat betreft back-ups en proactief monitoren. Deze software zorgt voor zo scherp mogelijk gestelde RTO (Recovery Time Objective) en RPO (Recovery Point Objective). Met een ‘Turbostore’-applicatie op locatie is nog sneller herstel van serverdata mogelijk, maar ook clustering en 64-bit-ondersteuning.
• Total Email Management Suite – deze software omvat een stand-by e-mailsysteem voor constante e-mailtoegang en foutloze e-mailcommunicatie. De Active Archiving Service biedt organisaties optimale e-mailopslag tegen minimale moeite en kosten. De oplossing ondersteunt tevens uiterst specifieke beleidsregels voor e-mailbeheer en biedt met ‘eDiscovery’ een efficiënte en gecentraliseerde manier om berichten terug te vinden zonder gevolgen voor de eindgebruikerervaring.

# # #

Over Iron Mountain Digital
Iron Mountain Digital is de technologie-unit van Iron Mountain, Incorporated en een wereldwijde aanbieder van software en services voor de beveiliging, de archivering en het herstel van digitale data. Iron Mountain Digital biedt zijn veelomvattende oplossingen en service op het gebied van databescherming, -herstel en digitale archivering direct of via een wereldwijd netwerk van partners aan. Het Amerikaanse hoofdkantoor van Iron Mountain Digital bevindt zich in Southborough, Massachusetts. Het Europese hoofdkantoor is in Frankfurt am Main (Duitsland) gevestigd. Meer informatie: www.ironmountaindigital.nl.

Over Iron Mountain
Iron Mountain, Incorporated (NYSE: IRM) in Boston, Massachusetts (VS), is wereldwijd leverancier van oplossingen voor Records Management en Data Protection. Iron Mountain is opgericht in 1951 en levert zijn diensten aan meer dan 90.000 zakelijke klanten in de Verenigde Staten, Canada, Europa, Latijns-Amerika en de Pacific. Het bedrijf biedt oplossingen en diensten voor storage, bescherming en beheer van fysieke en digitale media. Hiertoe behoren onder andere consultancydiensten en disaster recovery-oplossingen. Bedrijven profiteren met de producten en oplossingen van Iron Mountain van kostenverlaging voor databeheer, een veilig beheer van bedrijfskritische informatie, risicobeheer voor compliancy en toegenomen bedrijfscontinuïteit. Het bedrijf heeft wereldwijd ruim 18.000 mensen in dienst en behaalde in 2006 een omzet van $2,4 miljard. Voor meer informatie: www.ironmountain.com of www.ironmountaindigital.nl.

Voor meer informatie
Lammers van Toorenburg Benelux PR
Sabine Lakerveld
Tel.: 030-656 5070
E-mail: [email protected]

Iron Mountain Digital
Angelika Greil
Manager Marketing Europe
E-mail: [email protected]Trefwoorden: Cebit

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share