Iron Mountain Europe benoemt Ad Wijnhoven tot Managing Director Nederland

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  09-07-2008

Iron Mountain Europe benoemt Ad Wijnhoven tot Managing Director Nederland

Alphen a/d Rijn, 9 juli 2008 – Iron Mountain Europe, wereldwijd leider in het beschermen, opslaan en beheren van digitale en fysieke informatie, benoemt Ad Wijnhoven (40) tot Managing Director Nederland. In zijn nieuwe functie is Wijnhoven verantwoordelijk voor het volledige commercieel, financieel en operationeel management van Iron Mountain in Nederland.

Voordat Wijnhoven in dienst trad bij Iron Mountain, was hij directielid van DHL Exel Supply Chain in Nederland in de functie van Business Director Consumer, Retail & Healthcare en later in de functie van Director Business Support. Daaraan voorafgaand werkte hij onder andere voor Kuehne + Nagel N.V. als Vice-President Business Development, Contract Logistics Benelux en als Director Commercial Affairs bij BAX Global Logistics.

“Iron Mountain is een sterke speler in de markt van dossierbeheer en informatiebescherming. Ik kijk ernaar uit om de Nederlandse organisatie verder te ontwikkelen en onze positie in de markt verder te versterken”, zegt Ad Wijnhoven.

###

Iron Mountain
Iron Mountain Europe is een dochterbedrijf van Iron Mountain, Incorporated (NYSE: IRM), wereldwijd leider in informatiebescherming en storagediensten. Het bedrijf bedient in Europa 56 verschillende markten in 18 landen. Voor meer informatie: www.ironmountain.nl.

Iron Mountain biedt oplossingen en diensten voor de opslag, bescherming en het beheer van fysieke en digitale media. Hiertoe behoren onder andere consultancydiensten en disaster recovery-oplossingen. Bedrijven profiteren met de producten en oplossingen van Iron Mountain van kostenverlaging voor databeheer, een veilig beheer van bedrijfskritische informatie, risicobeheer voor compliancy en toegenomen bedrijfscontinuïteit. Het bedrijf is opgericht in 1951 en biedt zijn diensten aan meer dan 100.000 bedrijven in de Verenigde Staten, Canada, Europa, Latijns-Amerika en de Pacific. Iron Mountain heeft wereldwijd ruim 20.000 mensen in dienst en behaalde in 2006 een omzet van $2,7 miljard.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie:

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Sabine Lakerveld
Tel.: 030-656 5070
E-mail: ironmountain@lvtpr.nl


Iron Mountain Europe
Claire Galboix-Alcaix
Marketing Communications Manager
Tel.: +44 207 939 1569
E-mail: cga@ironmountain.co.uk

Fabrizio Falzarano
PR / Marketing Communications Executive
Tel: +44 207 939 1553
E-mail: ffalzarano@ironmountain.co.ukContact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share