Iron Mountain Europe benoemt Douwe de Vries tot Director Service Operations Benelux

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  15-05-2008

Iron Mountain Europe benoemt Douwe de Vries tot Director Service Operations Benelux

Alphen a/d Rijn, 15 mei 2008 – Iron Mountain benoemt Douwe de Vries tot Director of Service Operations Benelux. In deze functie is De Vries verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken betreffende de operationele servicevoorziening voor alle Iron Mountain-vestigingen in Nederland en België. Hieronder vallen ook transport- en projectmanagement. De Vries begon zijn loopbaan bij Iron Mountain Nederland in 2004. Vanaf zijn komst heeft zijn inzet elk jaar een positief effect op de Nederlandse resultaten gehad.

“Dankzij de tomeloze inzet en de praktische en innovatieve aanpak van De Vries scoort Iron Mountain in Nederland boven verwachting op servicelevering en transport”, zegt Coen van der Zalm, Managing Director Nederland van Iron Mountain. “Ik verwacht dat De Vries met zijn enthousiasme en inzet hetzelfde kan doen voor de gehele regio.”

De Vries rapporteert direct aan Coen van der Zalm en aan Peter Deroover, Managing Director België van Iron Mountain.

###

Iron Mountain
Iron Mountain Europe is een dochterbedrijf van Iron Mountain, Incorporated (NYSE: IRM), wereldwijd leider in informatiebescherming en storagediensten. Het bedrijf bedient in Europa 56 verschillende markten in 18 landen. Voor meer informatie: www.ironmountain.nl.

Iron Mountain biedt oplossingen en diensten voor storage, bescherming en beheer van fysieke en digitale media. Hiertoe behoren onder andere consultancydiensten en disaster recovery-oplossingen. Bedrijven profiteren met de producten en oplossingen van Iron Mountain van kostenverlaging voor databeheer, een veilig beheer van bedrijfskritische informatie, risicobeheer voor compliancy en toegenomen bedrijfscontinuïteit. Het bedrijf is opgericht in 1951 en biedt zijn diensten aan meer dan 100.000 bedrijven in de Verenigde Staten, Canada, Europa, Latijns-Amerika en de Pacific. Iron Mountain heeft wereldwijd ruim 18.000 mensen in dienst en behaalde in 2006 een omzet van $2,4 miljard.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie:

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Sabine Lakerveld
Tel.: 030-656 5070
E-mail: ironmountain@lvtpr.nl

Iron Mountain Europe
Claire Galboix-Alcaix
Marketing Communications Manager
Tel.: +44 207 939 1569
E-mail: cga@ironmountain.co.uk


Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share