Iron Mountain Europe benoemt Mike Bailey tot Vice-President of Financial Planning & Analysis

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  06-03-2008
Trefwoorden: Bailey

Iron Mountain Europe benoemt Mike Bailey tot Vice-President of Financial Planning & Analysis

Alphen a/d Rijn, 6 maart 2008 – Iron Mountain Europe benoemt Mike Bailey tot Vice-President of Financial Planning & Analysis (FP&A). In deze functie ondersteunt Bailey de aanhoudende groei van Iron Mountain in de Europese markt van informatiebescherming en storagediensten.

Bailey zal zich in zijn nieuwe functie richten op het versterken van de meerwaarde van Iron Mountain voor zijn aandeelhouders. Hierbij bouwt hij verder op de reeds geïmplementeerde financiële-planningsystemen. Ook is Bailey verantwoordelijk voor het opzetten van een solide rapportage-infrastructuur om zo de businesspartners van Iron Mountain optimaal te ondersteunen.

Marc Duale, President van Iron Mountain Europe: “Iron Mountain bevindt zich nog steeds in een duidelijke groeifase. De aanstelling van Bailey in de functie van Vice-President of Financial Planning & Analysis geeft onze groeiplannen in Europa goed weer. Zijn ruime ervaring in de Europese markt, gecombineerd met zijn bevlogenheid in het creëren van businesspartnerrelaties en focus op goede levering aan de klant maken Bailey erg waardevol voor ons bedrijf.”

Bailey heeft twintig jaar ervaring in de technologiesector. Voordat hij bij Iron Mountain in dienst kwam, was Bailey European Support Services Controller bij Sun Microsystems. Daarvoor werkte hij twee jaar bij Storage Technology als European Services Finance Director en vervolgens nog vijf jaar als Financial Director of Financial Planning & Analysis bij dit bedrijf.

“Iron Mountain is een erkende leider in zijn vakgebied en is in zijn bestaan ontzettend gegroeid. De functie van Vice-President of Financial Planning & Analysis is de perfecte positie om het bereik van het bedrijf in Europa uit te breiden”, zegt Bailey. “In mijn vorige functies lag de focus op het vergroten van het marktaandeel in Europa. Deze ervaring komt mij uitstekend van pas in mijn nieuwe functie bij Iron Mountain.”

###

Iron Mountain
Iron Mountain Europe is een dochterbedrijf van Iron Mountain, Incorporated (NYSE: IRM), wereldwijd leider in informatiebescherming en storagediensten. Het bedrijf bedient in Europa 56 verschillende markten in 18 landen. Voor meer informatie: www.ironmountain.nl.

Iron Mountain biedt oplossingen en diensten voor storage, bescherming en beheer van fysieke en digitale media. Hiertoe behoren onder andere consultancydiensten en disaster recovery-oplossingen. Bedrijven profiteren met de producten en oplossingen van Iron Mountain van kostenverlaging voor databeheer, een veilig beheer van bedrijfskritische informatie, risicobeheer voor compliancy en toegenomen bedrijfscontinuïteit. Het bedrijf is opgericht in 1951 en biedt zijn diensten aan meer dan 100.000 bedrijven in de Verenigde Staten, Canada, Europa, Latijns-Amerika en de Pacific. Iron Mountain heeft wereldwijd ruim 18.000 mensen in dienst en behaalde in 2006 een omzet van $2,4 miljard.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie:

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Sabine Lakerveld
Tel.: 030-656 5070
E-mail: ironmountain@lvtpr.nl


Iron Mountain Europe
Claire Galboix-Alcaix
Marketing Communications Manager
Tel.: +44 207 939 1569
E-mail: cga@ironmountain.co.ukTrefwoorden: Bailey

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share