Iron Mountain toegevoegd aan S&P 500 Index

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  14-01-2009

Iron Mountain toegevoegd aan S&P 500 Index
Iron Mountain behoort volgens beursindex tot de 500 grootste Amerikaanse bedrijven,gemeten naar marktkapitalisatie

Alphen a/d Rijn, 14 januari 2009 – Het aandeel van Iron Mountain, wereldwijd leider in het beschermen, opslaan en beheren van digitale en fysieke informatie, is toegevoegd aan de S&P 500 Index. Dit is de beursindex in de Verenigde Staten, die een betrouwbaar beeld geeft van de ontwikkelingen op de aandelenmarkt. De 500 grootste Amerikaanse bedrijven, gemeten naar hun marktkapitalisatie, zijn opgenomen in deze index die wordt samengesteld door de kredietbeoordelaar Standard & Poor's.

“Het is een grote eer om te mogen toetreden tot de vooraanstaande S&P 500 Index. We zijn dan ook erg trots op deze prestatie”, zegt Bob Brennan, President en CEO van Iron Mountain. “We zien onze toetreding als een bevestiging van het belang van onze diensten en onze krachtige marktpositie. Het is tevens een beloning voor het harde werk en de toewijding van onze meer dan twintigduizend medewerkers wereldwijd.”

Iron Mountain wordt toegevoegd aan de S&P 500 GICS (Global Industry Classification Standard) Industry Economic Sector en de Diversified Support Services Sub-Industry Index.

###

Iron Mountain
Iron Mountain, Incorporated (NYSE: IRM) helpt bedrijven in de gehele wereld bij het verlagen van de kosten en risico’s die komen kijken bij informatiebescherming en opslag. Het bedrijf biedt oplossingen voor bestandsbeheer en databescherming en heeft de expertise en ervaring om complexe informatie-uitdagingen aan te gaan. Dit zijn bijvoorbeeld stijgende opslagkosten, aansprakelijkheid, compliancy en disaster recovery. Iron Mountain is opgericht in 1951 en biedt zijn diensten aan meer dan 120.000 bedrijven in de Verenigde Staten, Canada, Europa, Latijns-Amerika en de Pacific. Voor meer informatie: www.ironmountain.nl.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie:

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Charly Lammers van Toorenburg / Lianne van Dijk
Tel.: 030-656 5070
E-mail: ironmountain@lvtpr.nl

Iron Mountain Europe
Claire Galboix-Alcaix
Marketing Communications Manager
Tel.: +44 207 939 1569
E-mail: cga@ironmountain.co.uk

Rhea Hokayem
PR / Marketing Communications Executive
Tel.: +44 207 939 1553
E-mail: RHokayem@ironmountain.co.uk
Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share