Juniper Networks benoemt Adrian Carr tot vicepresident Enterprise Sales voor EMEA

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  03-09-2008
Trefwoorden: Carr

Juniper Networks benoemt Adrian Carr tot vicepresident Enterprise Sales voor EMEA

Schiphol-Rijk, 3 september 2008 – Juniper Networks (Nasdaq: JNPR) benoemt Adrian Carr in de functie van vicepresident Enterprise Sales EMEA. In deze functie rapporteert Carr direct aan Gert-Jan Schenk, senior vicepresident Operations EMEA, die deze functie voorheen op interim-basis bekleedde. De managers van de salesteams in de EMEA-regio rapporteren aan Carr.

Carr heeft langdurige saleservaring en een diepgaande expertise op het gebied van strategische groei in de grootzakelijke markt in diverse sectoren wereldwijd. In vorige functies heeft hij zeer ambitieuze salesdoelstellingen gerealiseerd en ervaring opgedaan in diverse verticale sectoren, waaronder financiële dienstverlening, overheid, petrochemie en productie. Voordat hij bij Juniper in dienst kwam, bekleedde Carr diverse senior managementfuncties op salesgebied bij SPSS, Inc., Ascential Software en EDS.

“Carr komt op een zeer spannend moment bij Juniper werken. We hebben een sterk tweede kwartaal en eerste halfjaar achter de rug, en een groeiend portfolio van snelle, betrouwbare en veilige netwerkoplossingen voor grootzakelijke klanten. Alles wijst erop dat we in de komende tijd gaan groeien”, zegt Gert-Jan Schenk, senior vicepresident Operations EMEA van Juniper Networks. “Juniper kan gebruikmaken van de behoefte aan krachtige netwerkinfrastructuren bij bedrijven die voor hun activiteiten sterk afhankelijk zijn van hun netwerk. Binnen steeds meer organisaties is het netwerk een fundament voor commercieel succes. Ik ben ervan overtuigd dat de ervaring en expertise van Carr een grote rol gaan spelen om in EMEA te profiteren van deze zakelijke kansen.”

####
Over Juniper Networks
Juniper Networks, Inc. loopt voorop in hoogwaardige netwerktechnologie. Juniper biedt een betrouwbare netwerkinfrastructuur waarmee bedrijven snel kunnen reageren op ontwikkelingen. Dat zorgt voor een snelle inzet van services en applicaties via één enkel netwerk. Daardoor kunnen bedrijven optimale prestaties leveren. Meer informatie is beschikbaar op www.juniper.net.

Voor meer informatie:
Juniper Networks
Rebecca Tyrer
Tel.: +44 (0)1372 385 655
E-mail: [email protected]

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Gijs van Beek
Tel.: +31 (0)30-65 65 070
E-mail: [email protected]Trefwoorden: Carr

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share