Juniper Networks benoemt Luis Avila-Marco tot Senior Vice-President of Corporate Development

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  28-07-2008
Trefwoorden: Luis Avila-marco

Juniper Networks benoemt Luis Avila-Marco tot Senior Vice-President of Corporate Development

Schiphol-Rijk, 28 juli 2008 – Juniper Networks (Nasdaq: JNPR) benoemt Luis Avila-Marco (39) tot Senior Vice-President of Corporate Development In zijn nieuwe functie heeft Avila-Marco de leiding over de bedrijfsstrategische planning en is hij verantwoordelijk voor het onderhouden en aanknopen van belangrijke zakelijk relaties. Hij legt in deze functie verantwoording af aan CEO Scott Kriens.

Avila-Marco was voordat hij bij Juniper in dienst trad Vice-President of Corporate Strategic Planning van Scientific-Atlanta, een dochterbedrijf van Cisco Systems, Inc. In de veertien jaar die hij werkzaam was voor dit bedrijf, hield hij zich ook bezig met projecten op het gebied van productmanagement en -ontwikkeling, sales, marketing en bedrijfsontwikkeling. Voordat Avila-Marco bij Scientific-Atlanta werkte, was hij in Spanje actief in diverse functies in de kabelbranche. Hij heeft een bachelordiploma in Telecommunicatie en is MBA.

“We zijn erg verheugd met Avila-Marco als nieuw lid van ons managementteam”, zegt Scott Kriens, CEO van Juniper. “Hij bezit de optimale balans tussen conceptuele expertise en analytische kennis, die hij zowel op strategisch als op operationeel niveau weet in te zetten. Dit hebben we nodig om onze kansen op de juiste manier te benutten en zo ons marktleiderschap te behouden en te versterken.”

Avila-Marco volgt Spencer Greene op. Greene vervult vanaf nu de functie van Senior Vice–President of Customer Advocacy. Greene, die twee jaar de verantwoordelijkheid van Senior Vice-President of Corporate Development op zich nam, gaat zich nu puur focussen op klantwensen. Zo kan Juniper hier snel, efficiënt en effectief op blijven inspelen.

####

Over Juniper Networks
Juniper Networks, Inc. loopt voorop in hoogwaardige netwerktechnologie. Juniper biedt een betrouwbare netwerkinfrastructuur waarmee bedrijven snel kunnen reageren op ontwikkelingen. Dat zorgt voor een snelle inzet van services en applicaties via één enkel netwerk. Daardoor kunnen bedrijven optimale prestaties leveren. Meer informatie is beschikbaar op www.juniper.net.

Voor meer informatie:
Juniper Networks
Rebecca Tyrer
Tel.: +44 (0)1372 385 655
E-mail: [email protected]

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Gijs van Beek
Tel.: +31 (0)30-65 65 070
E-mail: [email protected]


Trefwoorden: Luis Avila-marco

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share