Juniper Networks benoemt Mike Rose tot Executive Vice-President Service, Support and Operations

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  17-11-2008
Trefwoorden: Rose, Juniper

Juniper Networks benoemt Mike Rose tot Executive Vice-President Service, Support and Operations
Aanstelling voormalig CIO Shell en HP vormt kwaliteitsimpuls van klantgerichte serviceaanpak

Schiphol-Rijk, 17 november 2008 – Juniper Networks benoemt Mike Rose tot Executive
Vice-President Service, Support and Operations. Juniper Networks heeft deze functie gecreëerd om zijn klantgerichte serviceaanpak te stimuleren. Rose rapporteert aan Kevin Johnson, CEO van Juniper Networks. De leidinggevenden van de Juniper Networks service- en productieorganisaties rapporteren aan Rose.

Rose brengt aanzienlijke leidinggevende ervaring met zich mee. Voor zijn aanstelling bij Juniper Networks was hij Senior Vice-President en CIO van Royal Dutch Shell, waar hij leiding gaf aan de service- en IT-divisie met 10.000 medewerkers. Hieraan voorafgaand werkte Rose 23 jaar bij Hewlett-Packard (HP) in diverse financiële, IT- en verkoopfuncties. Hij was onder andere CIO bij HP. Zijn ervaring als CIO bij verschillende toonaangevende bedrijven in combinatie met bestuurlijke expertise maken Rose tot de ideale kandidaat voor deze nieuwe functie bij Juniper Networks.

“Mike Rose was al adviseur van de raad van bestuur en van het managementteam van Juniper Networks”, zegt Kevin Johnson, CEO van Juniper Networks. “Met de aanstelling van Rose breiden we ons team uit op het vlak van klantenservice, -ondersteuning en -activiteiten met een ervaren leidinggevende. Zo versterken we onze focus op klanttevredenheid en go-to-market-activiteiten. Het doet mij deugd Rose te kunnen verwelkomen in ons team. Hij is de juiste persoon om onze operationele en uitvoerende klantgerichte serviceaanpak verder te verbeteren.”

Rose is bij Juniper Networks sinds juli 2007 lid van de raad van bestuur. Hij treedt per direct af als lid van dit orgaan.

“Ik kijk ernaar uit om de hoogste klanttevredenheid in onze markt te gaan behalen en onze klanten te vertegenwoordigen binnen Juniper Networks”, zegt Mike Rose. “Juniper Networks blijft wereldwijd een van de meest innovatieve organisaties. Het bedrijf biedt geavanceerde netwerkinfrastructuurtechnologie voor toonaangevende grote organisaties en serviceproviders. Ik ben bijzonder verheugd dat ik nu bij Juniper ga werken. Ook verheug ik me erop leiding te geven aan de service- en productiedivisies die zo’n belangrijke bijdrage leveren aan de continue successen van Juniper en van zijn klanten.”

###
Over Juniper Networks
Juniper Networks, Inc. loopt voorop in hoogwaardige netwerktechnologie. Juniper biedt een betrouwbare netwerkinfrastructuur waarmee bedrijven snel kunnen reageren op ontwikkelingen. Dat zorgt voor een snelle inzet van services en applicaties via één enkel netwerk. Daardoor kunnen bedrijven optimale prestaties leveren. Meer informatie is beschikbaar op www.juniper.net of bezoek de speciale Juniper Networks Data Center Infrastructure Solutions-website.

Voor meer informatie:
Juniper Networks
Rebecca Cradick
Tel.: +44 (0)1372 385 655
E-mail: [email protected]

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Gijs van Beek /Lianne van Dijk
Tel.: +31 (0)30-65 65 070
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Juniper, Rose

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share