Juniper Networks benoemt Phil Sorsky tot vicepresident, Serviceprovider Sales North (EMEA)

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  13-05-2008
Trefwoorden: Sorsky

Juniper Networks benoemt Phil Sorsky tot vicepresident, Serviceprovider Sales North (EMEA)

Schiphol-Rijk, 13 mei 2008 – Juniper Networks (Nasdaq: JNPR) benoemt Phil Sorsky tot vicepresident, Serviceprovider Sales North (EMEA). Sorsky heeft 24 jaar ervaring in de telecommunicatiebranche en werkte hiervoor als EMEA-directeur mobiele oplossingen bij Adobe Systems.

“We zijn erg verheugd met de komst van Sorsky”, zegt Gert-Jan Schenk, senior vicepresident, Sales Operations EMEA bij Juniper Networks. “Zijn ervaring in de serviceprovider-branche is voor ons bijzonder waardevol. We werken namelijk nauw samen met onze klanten om de innovatie van hun servicemodel te versnellen zodat ze snel winst kunnen behalen uit het netwerk.”

Sorsky is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de groei en het beheer van de sales aan telco’s en serviceproviders van Juniper. Tot zijn regio behoren Groot-Brittannië, Ierland, Scandinavië de Baltische staten en de Benelux. Daarnaast is Sorsky verantwoordelijk voor de salesteams van British Telecom (BT) en de wereldwijde serviceprovider-accounts. De sales in deze wereldwijde sector focust zich op de geavanceerde netwerkinfrastructuuroplossingen van Juniper. Hieronder vallen de T1600 Core Router, de MX-serie Ethernet Services Routers en de EX-serie Ethernet Switches. De voorganger van Sorsky was Jan Stip. Stip is benoemd tot een senior corporate functie binnen Juniper.

Sorsky deed zijn expertise op in diverse senior sales executive-functies bij onder andere Cisco Systems, BT, Cascade (nu onderdeel van Alcatel-Lucent) en AT&T. Naast ervaring in de operatie en in de verkoop heeft Sorsky de nodige kennis van telecommunicatie-infrastructuren, kabeltelevisie en zakelijke oplossingen en diensten.

Over Juniper Networks
Juniper Networks, Inc. loopt voorop in hoogwaardige netwerktechnologie. Juniper biedt een betrouwbare netwerkinfrastructuur waarmee bedrijven snel kunnen reageren op ontwikkelingen. Dat zorgt voor een snelle inzet van services en applicaties via één enkel netwerk. Daardoor kunnen bedrijven optimale prestaties leveren. Meer informatie is beschikbaar op www.juniper.net.

Voor meer informatie:

Juniper Networks
Rebecca Tyrer
Tel.: +44 (0)1372 385 655
E-mail: [email protected]

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Gijs van Beek
Tel.: +31 (0)30-65 65 070
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Sorsky

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share