Juniper Networks brengt gids ‘JUNOS for Dummies’ uit

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  09-10-2008
Trefwoorden: Dummies, Junos

Juniper Networks brengt gids ‘JUNOS for Dummies’ uit

Alles over het gebruik van JUNOS-software voor geavanceerde netwerken

Schiphol-Rijk, 9 oktober 2008 – Juniper Networks, Inc. (Nasdaq: JNPR) introduceert ‘JUNOS for Dummies’. In deze gids vinden IT-beheerders alles over het gebruik van JUNOS-software. Ze lezen hierin hoe ze het beste met de software kunnen omgaan en ze krijgen advies over de juiste hardware voor JUNOS. Hoe kunnen beheerders eenvoudig de verschillende Juniper appliances en -routers installeren, verbinden en configureren? Ook dat behandelt Juniper in ‘JUNOS for Dummies’. Tevens biedt de gids snelle oplossingen voor uiteenlopende onvoorziene uitdagingen.

Met JUNOS-software kunnen bedrijven een switching-, routing- en beveiligingsinfrastructuur implementeren met de kracht van één netwerkbeheersysteem. Zo vereenvoudigt deze software netwerkactiviteiten en stimuleert operationele efficiëntie. Dit resulteert in minder innovatiekosten.

“Innovatieve bedrijven vinden hun netwerk uitermate belangrijk voor succesvolle bedrijfsvoering. Hun IT-teams kijken altijd uit naar nieuwe manieren om innovatief te zijn. Ondertussen moeten ze voldoen aan constant veranderende en veeleisende omstandigheden”, zegt Scott Edwards, Director Education Services bij Juniper Networks. “Met JUNOS-software en deze heldere gids willen we netwerk- en beveiligingsbeheerders helpen om hun geconvergeerde netwerk snel, betrouwbaar en veilig te maken. Een dergelijk netwerk ondersteunt snelle bedrijfsgroei en beperkt de operationele kosten, complexiteit en risico’s.”

JUNOS for Dummies is wereldwijd verkrijgbaar bij technische boekwinkels. Voor meer informatie en voor het lezen van een proefhoofdstuk: http://www.juniper.net/training/jnbooks/.

Over de auteurs
Michael Bushong is een Senior Product Manager bij Juniper Networks en beheert JUNOS-software. Cathy Gadecki is een Senior Product Marketing Manager bij Juniper Networks. Zij helpt klanten bij het begrijpen van de verschillen en voordelen van JUNOS-software in vergelijking met concurrerende producten. Aviva Garrett schreef de originele JUNOS-handleidingen en is verantwoordelijk voor de technische documentatie gedurende de bedrijfsgroei van Juniper Networks.

# # #
Over Juniper Networks
Juniper Networks, Inc. loopt voorop in hoogwaardige netwerktechnologie. Juniper biedt een betrouwbare netwerkinfrastructuur waarmee bedrijven snel kunnen reageren op ontwikkelingen. Dat zorgt voor een snelle inzet van services en applicaties via één enkel netwerk. Daardoor kunnen bedrijven optimale prestaties leveren. Meer informatie is beschikbaar op www.juniper.net

Voor meer informatie:
Juniper Networks
Rebecca Tyrer
Tel.: +44 (0)1372 385 655
E-mail: [email protected]

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Gijs van Beek
Tel.: +31 (0)30-65 65 070
E-mail: [email protected]
Trefwoorden: Dummies, Junos

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share