Juniper Networks en Orange Business Services winnen innovatieprijs

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  05-08-2009
Trefwoorden: Innovatieprijs, Orange Business Services

Juniper Networks en Orange Business Services winnen innovatieprijs

Schiphol-Rijk, 5 augustus 2009 – Juniper Networks en Orange Business Services (OBS) hebben de Innovation Award for High-Performance Advanced Business Services gewonnen. De bedrijven ontvingen de prijs bij de uitreiking van de Global Telecom Innovation Awards in Londen. De prijs vormt voor Juniper Networks en OBS een erkenning voor het ontwerp en de levering van innovatieve en geavanceerde zakelijke IP-diensten.

OBS heeft een serie innovatieve netwerkdiensten ingezet met Juniper Networks M120 Multiservice Edge Routers. Deze technologische oplossing biedt eindklanten flexibiliteit, operationele voordelen en geavanceerde IP/VPN-diensten. Hierdoor kan OBS zijn klanten voorzien van dienstverlening met toegevoegde waarde op het gebied van managed security, hosted multimedia, mobiliteit en multicast VPN voor het streamen van media en content. De diensten zijn gericht op mkb’ers en mobiele eindgebruikers.

“Deze prijs bewijst de waarde van onze netwerkgebaseerde aanpak. Hiermee kan Orange de klantervaring vereenvoudigen. Klanten kunnen zich daardoor richten op hun eigen applicaties en bedrijfsprocessen”, zegt David Viret Lange, Senior Vice-President Product & Customer Development Solutions van Orange Business Services. “Met het oog op de verwachte groei van het aantal software- en servicesoplossingen heeft Orange Business Services een nieuwe IP Service Gateway geïntroduceerd. Deze oplossing verbindt IP/VPN met alle soorten gedeelde of dedicated IP-applicaties van ASP’s, zoals Web 2.0- en rich media-diensten.”

“Orange Business Services wordt beschouwd als een van de meest innovatieve IP/VPN- en managed services-leveranciers in de wereld. De prijs vormt een erkenning voor de uiterst innovatieve diensten voor wat betreft schaal en complexiteit die Orange Business Services gaat aanbieden vanaf één gemeenschappelijk platform”, zegt Gert-Jan Schenk, Senior Vice-President of Operations EMEA van Juniper Networks. “Juniper en OBS hebben samengewerkt aan een nieuw, concurrerend aanbod dat zich, zoals Global Telecom heeft erkend, onderscheidt in de markt.”

####

Over Orange Business Services

Orange is het belangrijkste merk van France Telecom, een van ’s werelds leidende telecomoperators. Orange voorziet 123 miljoen klanten van internet-, televisie- en mobiele diensten in de meeste landen waarin de Group actief is. France Telecom had eind 2008 een geconsolideerde omzet van 53,5 miljard euro (12,7 miljard in Q1 2009). Op 31 maart 2009 bediende de Group bijna 184 miljoen klanten in dertig landen. Tot hen behoren 123 miljoen mobiele klanten wereldwijd en dertien miljoen breedbandinternetklanten (ADSL) in Europa. Orange is de derde mobiele operator en de grootste leverancier van breedbandinternetdiensten in Europa, en onder de merknaam Orange Business Services is het bedrijf wereldwijd een van de marktleiders op het gebied van telecommunicatiediensten voor multinationals.

Het is de strategie van de Group om Orange te positioneren als operator van geïntegreerde communicatiediensten en als pionier op het vlak van nieuwe telecomdiensten in Europa. Deze strategie wordt gekenmerkt door een sterke focus op innovatie en effectief kostenbeheer. Momenteel blijft de Group zich richten op zijn kernactiviteiten als netwerkoperator, terwijl het zijn positie in groeiende activiteiten verder ontwikkelt. Om te voldoen aan de klantverwachtingen, streeft de Group ernaar om eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossingen te leveren, terwijl het bedrijf een duurzaam en verantwoord businessmodel in stand houdt, dat aanpasbaar is aan de eisen van een snel veranderend ecosysteem.

France Telecom (NYSE: FTE) is genoteerd aan de Euronext in Parijs en aan de New York Stock Exchange. Voor meer informatie: www.orange.com, www.francetelecom.com, www.orange-business.com.


Over Juniper Networks
Juniper Networks, Inc. loopt voorop in hoogwaardige netwerktechnologie. Juniper biedt een betrouwbare netwerkinfrastructuur waarmee bedrijven snel kunnen reageren op ontwikkelingen. Dat zorgt voor een snelle inzet van services en applicaties via één enkel netwerk. Daardoor kunnen bedrijven optimale prestaties leveren. Meer informatie is beschikbaar op www.juniper.net.

Voor meer informatie:
Juniper Networks
Rebecca Cradick
Tel.: +44 (0)1372 385 655
E-mail: [email protected]

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Lianne van Dijk
Tel.: +31 (0)30-65 65 070
E-mail: [email protected]Trefwoorden: Innovatieprijs, Orange Business Services

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share