Juniper Networks opent Customer Briefing Center in Amsterdam

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  19-05-2009
Trefwoorden: Customer Briefing Center

Juniper Networks opent Customer Briefing Center in Amsterdam

Amsterdam, 19 mei 2009 – Juniper Networks, Inc. opent in zijn vestiging in Amsterdam een Customer Briefing Center (CBC). In het nieuwe CBC ontvangt Juniper klanten, prospects en strategische partners uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Zij kunnen hier de voordelen van de Juniper-oplossingen van dichtbij ervaren door middel van demonstraties, klanttestimonials op video en livepresentaties door Juniper-vertegenwoordigers.

Het Customer Briefing Center is een aanvulling op het bestaande Proof of Concept Lab (POC-lab) in Amsterdam. In dit lab kunnen klanten zonder risico’s nieuwe netwerkontwerpen testen voordat deze in gebruik worden genomen. Het nieuwe CBC is minder technisch van aard. Het biedt klanten inzicht in de commerciële voordelen van de Juniper-technologie en toont hoe klanten met deze technologie hun bedrijfsdoelen kunnen realiseren.

Het CBC en het POC-lab samen bieden klanten een totaalbeeld van de waarde van het Juniper-portfolio. Juniper levert zijn producten aan alle top 100-serviceproviders, aan 99 van de Fortune 100-bedrijven en aan tal van overheidsinstellingen en defensieonderdelen.

“Veel organisaties gebruiken het internet en de netwerktechnologie om hun bedrijfsdoelen te ondersteunen. Zij doen daarbij een steeds sterker beroep op hun netwerken als het gaat om snelheid, betrouwbaarheid, beveiliging, schaalbaarheid en eenvoud, zeker nu er sprake is van een economische recessie”, zegt Gert Jan Schenk, Senior Vice-President of Operations EMEA van Juniper Networks. “Juniper investeert in middelen die klanten ondersteunen bij het ontwikkelen van betere en effectievere netwerken. Met het CBC illustreert Juniper die strategie. Het toont de zakelijke voordelen van high-performance networking en biedt klanten de mogelijkheid hun netwerkplanning goed af te stemmen op hun bedrijfsmodel.”

Eén ruimte in het Customer Briefing Center is ingericht als een gewone huiskamer met aansluitingen voor HD-tv, internet en interactieve games. Deze toepassingen zijn afhankelijk van een snel, veilig en betrouwbaar netwerk. Bezoekers van het CBC kunnen zich hier ontspannen en tegelijkertijd de voordelen ervaren van hogesnelheidsverbindingen.

###
Over Juniper Networks
Juniper Networks, Inc. loopt voorop in hoogwaardige netwerktechnologie. Juniper biedt een betrouwbare netwerkinfrastructuur waarmee bedrijven snel kunnen reageren op ontwikkelingen. Dat zorgt voor een snelle inzet van services en applicaties via één enkel netwerk. Daardoor kunnen bedrijven optimale prestaties leveren. Meer informatie is beschikbaar op www.juniper.net

Voor meer informatie en beeldmateriaal:
Juniper Networks
Rebecca Cradick
Tel.: +44 (0)1372 385 655
E-mail: rcradick@juniper.net

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Gijs van Beek
Tel.: +31 (0)30-65 65 070
E-mail: juniper@lvtpr.nl

Trefwoorden: Customer Briefing Center

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share