LANCOM lanceert eerste gigabit-switch

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  24-03-2009
Trefwoorden: Gigabit-switch

LANCOM lanceert eerste gigabit-switch
LANCOM GS-1108: stil, compact, krachtig en in stijlvol zwart uitgevoerd

Amsterdam, 24 maart 2009 – LANCOM Systems lanceert de eerste gigabit-switch: de LANCOM GS-1108. Deze switch, die geen beheer vereist, heeft acht Gigabit-Ethernet-poorten en is de eerste in een nieuwe productlijn. LANCOM introduceert de komende weken meer producten in deze nieuwe serie. De LANCOM GS-1108 heeft geen ventilator en daardoor een uiterst stille werking. Dat maakt de nieuwe switch ideaal voor kleinere kantoren, zakelijke omgevingen en thuiswerkplekken.

De kwaliteit en betrouwbaarheid van convergente netwerken zijn afhankelijk van de kwaliteit van de netwerkswitches. Met de nieuwe lijn gigabit-switches biedt LANCOM klanten en salespartners een serie apparaten met de bekende LANCOM-kwaliteit, die naadloos samenwerken met andere LANCOM-producten. Gebruikers kunnen in één oogopslag op de voorkant van de switch zien wat de status van de verbinding is. Dat dit product speciaal vervaardigd is voor zakelijk gebruik, blijkt uit de geïntegreerde stroomadapter en robuuste metalen behuizing.
De LANCOM GS-1108 is verkrijgbaar voor 99 euro exclusief btw.
Gunnar Mayer, Product Manager bij LANCOM Systems: “De GS-1108 is de eerste in een serie gigabit-switches van LANCOM. Zijn formaat en volledig stille werking maken de switch perfect voor kantoren, zakelijke omgevingen en thuiswerkplekken.”
####
Over LANCOM
LANCOM Systems GmbH is een vooraanstaande Duitse producent van betrouwbare en innovatieve communicatieoplossingen voor grote ondernemingen, mkb-bedrijven, overheden en andere organisaties. Het bedrijf levert oplossingen en software voor IP-gebaseerde VPN-, VoIP- en draadloze netwerken, inclusief ondersteuning en dienstverlening. De oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor zakelijke klanten. LANCOM richt zich vooral op producten voor internettoegang met geïntegreerde, hoogwaardige firewalls voor ADSL-, SDSL-, ISDN- en UMTS-toegang. Daarnaast focust het bedrijf zich op uitvoerige oplossingen voor netwerkverbindingen en -beveiliging met Virtual Private Networks (VPN), draadloze netwerken (Wireless LAN) en Voice over IP. Het hoofdkantoor van LANCOM Systems GmbH is gevestigd in Würselen bij Aken. Daarnaast heeft het bedrijf verkoopkantoren in München, Wenen, Caldaro (Italië), Barcelona en Amsterdam. Meer informatie is te verkrijgen op www.lancom-systems.nl.

Voor meer informatie:

LANCOM Systems GmbH
Michel Woudstra
Tel.: 010-892 01 63
E-mail: [email protected]

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Gijs van Beek
Tel.: 030-656 50 70
E-mail: [email protected]Trefwoorden: Gigabit-switch

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share