LANCOM lanceert geavanceerde VPN-router met geïntegreerd ADSL2+-modem

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  18-06-2009
Trefwoorden: Lancom, Vpn Router

LANCOM lanceert geavanceerde VPN-router met geïntegreerd ADSL2+-modem

Amsterdam, 18 juni 2009 – Netwerkspecialist LANCOM Systems introduceert de LANCOM 1721+ VPN – de opvolger van de succesvolle LANCOM 1721VPN-router. De nieuwste versie van de zakelijke VPN-router verbindt mkb-kantoren en -vestigingen. De LANCOM 1721+ VPN heeft dezelfde prijs als die van zijn voorganger, maar biedt een hardwareplatform met hogere prestaties en aanzienlijk meer geheugencapaciteit. Zo kunnen klanten ervan op aan dat het apparaat de LCOS-updates van de komende jaren ondersteunt.
De LANCOM 1721 VPN+ beschikt over een geïntegreerd ADSL2+-modem en vier vrij te configureren poorten voor LAN, WAN (tot 4X load balancing met externe ADSL-, SDSL-, VDSL- of kabelmodems), DMZ, VLAN en monitoring. Daarnaast heeft het apparaat een ISDN-interface voor bediening op afstand, LANcapi en Dynamic VPN. De USB-poort is te gebruiken voor bijvoorbeeld netwerkprinters. De LANCOM 1721+ VPN ondersteunt eveneens virtuele netwerken. Hierdoor zijn de LAN en WAN voor verschillende doeleinden in te zetten.

De geïntegreerde, uiterst veilige firewall met stateful inspection, inbraakdetectie en denial-of-service-bescherming sluit het netwerk feilloos af voor welke internetbedreiging dan ook. De meegeleverde beheertools LANconfig en LANmonitor bieden beheer op afstand van complete installaties en gebruiksvriendelijke set-upwizards. Hiertoe behoort bijvoorbeeld de 1-click-VPN-wizard die eenvoudig VPN-verbindingen tot stand brengt tussen LANCOM-routers onderling. Daarnaast verzorgen de tools real-time monitoring en logging. Uitgebreide back-up- en beschikbaarheidfuncties zorgen voor een soepele bedrijfsvoering, 24 uur per dag.

Prijs en beschikbaarheid
De LANCOM 1721+ VPN is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 579 euro exclusief btw. Het apparaat biedt standaard vijf VPN-kanalen. Dit aantal is te upgraden naar 25 kanalen. Deze optie kost 172,50 euro exclusief btw.

Voor meer informatie over de LANCOM 1721+ VPN: www.lancom-systems.com.

####
Over LANCOM
LANCOM Systems GmbH is een vooraanstaande Duitse producent van betrouwbare en innovatieve communicatieoplossingen voor grote ondernemingen, mkb-bedrijven, overheden en andere organisaties. Het bedrijf levert oplossingen en software voor IP-gebaseerde VPN-, VoIP- en draadloze netwerken, inclusief ondersteuning en dienstverlening. De oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor zakelijke klanten. LANCOM richt zich vooral op producten voor internettoegang met geïntegreerde, hoogwaardige firewalls voor ADSL-, SDSL-, ISDN- en UMTS-toegang. Daarnaast focust het bedrijf zich op uitvoerige oplossingen voor netwerkverbindingen en -beveiliging met Virtual Private Networks (VPN), draadloze netwerken (Wireless LAN) en Voice over IP. Het hoofdkantoor van LANCOM Systems GmbH is gevestigd in Würselen bij Aken. Daarnaast heeft het bedrijf verkoopkantoren in München, Wenen, Bolzano (Italië), Barcelona en Amsterdam. Meer informatie is te verkrijgen op www.lancom-systems.nl.

Voor meer informatie:
LANCOM Systems GmbH
Michel Woudstra
Tel.: 010-892 01 63
E-mail: michel.woudstra@lancom.de

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Gijs van Beek
Tel.: 030-656 50 70
E-mail: lancom@lvtpr.nl


Trefwoorden: Lancom, Vpn Router

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share