LANCOM lanceert voor Gigabit geschikte PoE Injector

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  04-08-2008
Trefwoorden: Poe-injector

LANCOM lanceert voor Gigabit geschikte PoE Injector

Power over Ethernet in combinatie met standaardswitches

Amsterdam, 4 augustus 2008 – LANCOM Systems lanceert met de LANCOM GE PoE Injector een kosteneffectieve PoE-upgrade voor standaard Fast Ethernet- en Gigabit Ethernet-switches. Met deze injector kunnen voor Power over Ethernet geschikte LANCOM access points stroom krijgen via een LAN-kabel. Dit geldt in het bijzonder voor de nieuwe, op 802.11n (draft 2.0) gebaseerde L-300-series met hun Gigabit Ethernet-aansluiting, zelfs als deze wordt ingezet in een legacy Ethernet-infrastructuur zonder PoE.

De LANCOM GE PoE Injector is via plug&play in te zetten en wordt geïnstalleerd tussen de switch en het access point. De injector maakt via een geïntegreerde adapter verbinding met de stroomvoorziening. Door injectors te stapelen, zijn er meerdere gelijktijdig te installeren.

De LANCOM-injector is voorzien van één poort. Het product is bij uitstek geschikt voor situaties waarin één enkel apparaat of een klein aantal apparaten stroom via een LAN-kabel nodig heeft en waar een volledige conversie naar PoE niet lonend is. De injector is uitwisselbaar met IEEE 802.af en kan stroom distribueren via een LAN-kabel van maximaal 100 meter.

De LANCOM GE PoE Injector is vanaf nu beschikbaar voor een adviesprijs van 79 euro exclusief btw.

###
Over LANCOM
LANCOM Systems GmbH is een vooraanstaande Duitse producent van betrouwbare en innovatieve communicatieoplossingen voor grote ondernemingen, mkb-bedrijven, overheden en andere organisaties. Het bedrijf levert oplossingen en software voor IP-gebaseerde VPN-, VoIP- en draadloze netwerken, inclusief ondersteuning en dienstverlening. De oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor zakelijke klanten. LANCOM richt zich vooral op producten voor internettoegang met geïntegreerde, hoogwaardige firewalls voor ADSL-, SDSL-, ISDN- en UMTS-toegang. Daarnaast focust het bedrijf zich op uitvoerige oplossingen voor netwerkverbindingen en -beveiliging met Virtual Private Networks (VPN), draadloze netwerken (Wireless LAN) en Voice over IP. Het hoofdkantoor van LANCOM Systems GmbH is gevestigd in Würselen bij Aken. Daarnaast heeft het bedrijf verkoopkantoren in München, Reading (VK), Wenen, Bolzano (Italië), Madrid en Amsterdam. Meer informatie is te verkrijgen op www.lancom-systems.nl.

Voor meer informatie:
LANCOM Systems GmbH
Jan Buis
Tel.: +49 2405 49936 233
E-mail: [email protected]

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Gijs van Beek
Tel.: 030-656 50 70
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Poe-injector

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share