LANCOM Systems en Kannegieter sluiten distributieovereenkomst

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  09-03-2009
Trefwoorden: Distributieovereenkomst, Kannegieter

LANCOM Systems en Kannegieter sluiten distributieovereenkomst

Kannegieter wordt nieuwe Value-Added Distributor van LANCOM Systems

Amsterdam, Amersfoort, 9 maart 2009 – LANCOM Systems sluit een distributieovereenkomst met Kannegieter in Amersfoort. Kannegieter wordt hiermee
Value-Added Distributor (VAD) van LANCOM. Kannegieter is een ervaren distributeur en heeft uitgebreide ervaring op het gebied van vaste netwerken. Met deze samenwerking richt het bedrijf Kannegieter zich nu meer op oplossingen voor draadloze netwerken. LANCOM Systems heeft hiervoor een uitstekend portfolio in huis. Kannegieter neemt het complete productaanbod van LANCOM Systems op in zijn portfolio.

“Na een zeer succesvol jaar 2008 staan we erg positief ten opzichte van 2009. Kannegieter is een erg bekende en professionele partner die een concrete toegevoegde waarde biedt voor onze klanten en zijn resellers. Het kennisniveau van deze nieuwe partner is uitzonderlijk hoog. Daarnaast werkt Kannegieter nauw samen met trouwe resellers, waarvan een groot deel actief is in de installatiemarkt. Hierdoor versterken wij onze positie in deze markt”, zegt Michel Woudstra, Country Manager Benelux bij LANCOM Systems.

Ronald van Oostenbrugge, adjunct-directeur Commercieel bij Kannegieter: “LANCOM Systems heeft een uitstekend portfolio van innovatieve zakelijke WLAN-technologie voor binnen en buiten, en voor beveiligde internettoegang. Deze oplossingen vormen een uitstekende aanvulling op ons portfolio, vooral voor de spreekwoordelijke ‘laatste vijfhonderd meter’ van een netwerk. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen met LANCOM onze targets voor 2009 gaan behalen.”


###

Over Kannegieter
Kannegieter is een vooraanstaande Value-Added Distributor van innovatieve en duurzame communicatieoplossingen voor de Benelux. Kannegieter richt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare ICT-oplossingen rond de werkplek, binnen gebouwen en in campusomgevingen. Binnen de gehele supply chain biedt Kannegieter complementaire diensten op het gebied van sales, marketing & business development, operationele support, technologie en logistiek. De Technology Partners van Kannegieter zijn gerenommeerde fabrikanten, waaronder Brand-Rex, Nexans, Allied Telesis, Microsens en LANCOM Systems.

Over LANCOM
LANCOM Systems GmbH is een vooraanstaande Duitse producent van betrouwbare en innovatieve communicatieoplossingen voor grote ondernemingen, mkb-bedrijven, overheden en andere organisaties. Het bedrijf levert oplossingen en software voor IP-gebaseerde VPN-, VoIP- en draadloze netwerken, inclusief ondersteuning en dienstverlening. De oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor zakelijke klanten. LANCOM richt zich vooral op producten voor internettoegang met geïntegreerde, hoogwaardige firewalls voor ADSL-, SDSL-, ISDN- en UMTS-toegang. Daarnaast focust het bedrijf zich op uitvoerige oplossingen voor netwerkverbindingen en -beveiliging met Virtual Private Networks (VPN), draadloze netwerken (Wireless LAN) en Voice over IP. Het hoofdkantoor van LANCOM Systems GmbH is gevestigd in Würselen bij Aken. Daarnaast heeft het bedrijf verkoopkantoren in München, Wenen, Bolzano (Italië), Madrid en Amsterdam. Meer informatie is te verkrijgen op www.lancom-systems.nl.

Voor meer informatie:
LANCOM Systems GmbH
Michel Woudstra
Tel.: 010-892 01 63
E-mail: [email protected]

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Gijs van Beek
Tel.: 030-656 50 70
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Distributieovereenkomst, Kannegieter

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share