LANCOM Systems en TechAccess sluiten distributieovereenkomst

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  02-09-2008
Trefwoorden: Distributieovereenkomst, Lancom, Techaccess

LANCOM Systems en TechAccess sluiten distributieovereenkomst

Amsterdam, Son, 2 september 2008 – LANCOM Systems heeft een distributieovereenkomst gesloten met TechAccess in Son. TechAccess is een relatief nieuwe partij in de Nederlandse markt, die zich nadrukkelijk wil profileren als value-added distributeur. Het bedrijf neemt het complete productaanbod van LANCOM Systems op in zijn portfolio.

“Voor resellers van technologie is logistiek alleen meestal niet meer voldoende”, zegt Michel Woudstra, Country Manager Benelux bij LANCOM Systems. “Voor een succesvol project zijn ook diepgaande kennis en ruime projectervaring van belang. TechAccess is als value-added distributeur uitstekend in staat om resellers ook daarin te ondersteunen. Dat is de belangrijkste reden voor LANCOM om TechAccess toe te voegen aan zijn distributienetwerk. Resellers profiteren hiermee van optimale ondersteuning tijdens het gehele verkooptraject.”

Berry van Waayenburg, General Manager TechAccess: “LANCOM Systems is de meest toonaangevende Duitse producent van innovatieve zakelijke WLAN-technologie voor binnen en buiten, en voor beveiligde internettoegang. De LANCOM-producten spelen maximaal in op de eisen van dit moment: doelmatigheid, flexibiliteit, bescherming van vertrouwelijke informatie en kostenbesparingen. Daarom zijn deze producten een uitstekende aanvulling op ons networking-portfolio.”

Afgelopen zomer heeft LANCOM afscheid genomen van zijn partner VeiligMobiel BV in Barendrecht. Met deze distributieovereenkomst met TechAccess houdt LANCOM zijn distributienetwerk in de Benelux constant.

###

Over TechAccess Value-Added IT Distribution
TechAccess is dé Nederlandse Value-Added IT-distributeur op het gebied van Networking, Security, Storage en VoIP. Deze worden aangevuld met diensten met een concrete toegevoegde waarde zoals support, training, installatie, onderhoud, consultancy en lead-generatie voor het kanaal.

Over LANCOM
LANCOM Systems GmbH is een vooraanstaande Duitse producent van betrouwbare en innovatieve communicatieoplossingen voor grote ondernemingen, mkb-bedrijven, overheden en andere organisaties. Het bedrijf levert oplossingen en software voor IP-gebaseerde VPN-, VoIP- en draadloze netwerken, inclusief ondersteuning en dienstverlening. De oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor zakelijke klanten. LANCOM richt zich vooral op producten voor internettoegang met geïntegreerde, hoogwaardige firewalls voor ADSL-, SDSL-, ISDN- en UMTS-toegang. Daarnaast focust het bedrijf zich op uitvoerige oplossingen voor netwerkverbindingen en -beveiliging met Virtual Private Networks (VPN), draadloze netwerken (Wireless LAN) en Voice over IP. Het hoofdkantoor van LANCOM Systems GmbH is gevestigd in Würselen bij Aken. Daarnaast heeft het bedrijf verkoopkantoren in München, Reading (VK), Wenen, Bolzano (Italië), Madrid en Amsterdam. Meer informatie is te verkrijgen op www.lancom-systems.nl.

Voor meer informatie:
LANCOM Systems GmbH
Jan Buis
Tel.: +49 2405 49936 233
E-mail: [email protected]

TechAccess
Berry van Waayenburg
Tel.: 0499-462 121
E-mail: [email protected]

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Gijs van Beek
Tel.: 030-656 50 70
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Distributieovereenkomst, Lancom, Techaccess

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share