LANCOM vernieuwt LANvantage-partnerprogramma

Door: Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations  25-02-2008
Trefwoorden: Partnerprogramma, Lancom

LANCOM vernieuwt LANvantage-partnerprogramma


Consolidatie partnerniveaus vergroot efficiëntie

Amsterdam, 25 februari 2008 – LANCOM Systems presenteert een gereorganiseerde versie van zijn succesvolle partnerprogramma LANvantage in de Benelux. De LANvantage-partners profiteren op verschillende manieren van dit verbeterde programma. De voordelen zijn nu nog beter afgestemd op de specifieke wensen van partners. Ook zijn de trainingsprogramma’s herzien, is de salesondersteuning verbeterd en worden tegemoetkomingen in advertentiekosten geïntroduceerd. Daarnaast zijn de partnerniveaus aangepast. Dit is vooral gunstig voor de kleinere partners, omdat zij op deze manier betere ontwikkelingskansen krijgen.

Michel Woudstra, Country Manager Benelux bij LANCOM: “We hebben de niveaus teruggebracht tot één reseller-niveau en twee partnerniveaus. Op deze manier kunnen we in de toekomst beter aan de wensen van de verschillende partners voldoen. Tevens kunnen partners met de beste verkoopresultaten nu ook profiteren van financiële incentives.”

LANCOM Qualified Partners en LANCOM Solution Partners hebben toegang tot een beveiligd partnerportaal en ontvangen een regelmatig bijgewerkt startpakket met daarin marketingmateriaal ter ondersteuning van salesactiviteiten. Hieronder vallen brochures, factsheets en ander verkoopmateriaal. Tevens ondersteunt LANCOM bij evenementen en beurzen. Zo kunnen partners testsystemen aanschaffen tegen een aantrekkelijke prijs. Qualified Partners kunnen per campagne twee NFR-producten (Not For Resale) kopen. Solution Partners kunnen tot vier dezelfde producten van de demolijst per jaar bestellen.

Het hoogste partnerniveau is LANCOM Solution Partner. Als een bedrijf deze status heeft, maakt het ook kans op financiële incentives in de vorm van een tegemoetkoming in advertentiekosten. Als de jaarlijkse verkoopcijfers boven de 25.000 euro uitstijgen, krijgt een Solution Partner een geldbedrag uitgekeerd, dat is gerelateerd aan de omzet. LANCOM start nu met dit programma met de verkoopcijfers van 2007 als uitgangspunt.


“We zijn vooral trots op ons uitgebreide trainings- en certificeringsconcept”, zegt Woudstra. “Dit concept behelst onder andere uitstekende technische ondersteuning en veel trainingsdagen voor onze partners in 2008. Dit zijn er twee keer zoveel als vorig jaar. De LANCOM Qualified Partners krijgen vijftien procent korting op de trainingen en certificaten. Solution Partners krijgen hierop 30 procent korting en één gratis trainingsdag per persoon per jaar.”

Elke gespecialiseerde reseller en systeemleverancier kan LANCOM-partner worden. Precieze criteria en overige informatie over het LANvantage-programma zijn vanaf 1 april 2008 te vinden op www.lanvantage.eu

*****
Over LANCOM
LANCOM Systems GmbH is een vooraanstaande Duitse producent van betrouwbare en innovatieve communicatieoplossingen voor grote ondernemingen, mkb-bedrijven, overheden en andere organisaties. Het bedrijf levert oplossingen en software voor IP-gebaseerde VPN-, VoIP- en draadloze netwerken, inclusief ondersteuning en dienstverlening. De oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor zakelijke klanten. LANCOM richt zich vooral op producten voor internettoegang met geïntegreerde, hoogwaardige firewalls voor ADSL-, SDSL-, ISDN- en UMTS-toegang. Daarnaast focust het bedrijf zich op uitvoerige oplossingen voor netwerkverbindingen en -beveiliging met Virtual Private Networks (VPN), draadloze netwerken (Wireless LAN) en Voice over IP. Het hoofdkantoor van LANCOM Systems GmbH is gevestigd in Würselen bij Aken. Daarnaast heeft het bedrijf verkoopkantoren in München, Reading (VK), Wenen, Bolzano (Italië), Madrid en Amsterdam. Meer informatie is te verkrijgen op www.lancom-systems.nl.


Voor foto’s of meer informatie:

LANCOM Systems GmbH
Jan Buis
Tel.: +49 2405 49936 233
E-mail: [email protected]

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Gijs van Beek
Tel.: 030-656 50 70
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Lancom, Partnerprogramma

Contact Lammers Van Toorenburg Benelux Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share